Skocz do zawartości

Wikipedia a SERP

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy jesli na pierwszej stronie wynikow wyswietli sie nam strona z definicja z wikipedi, to oznacza to ze to slowo jest slabo pozcyjonowane ? Wiem ze moze miec ta strona mocny link z innego serwisu ale w wiekszosci raczej to co napisalem jest prawda, co o tym myslicie ?

_MaStErCoBrA_ napisał(a):
Witam, czy jesli na pierwszej stronie wynikow wyswietli sie nam strona z definicja z wikipedi, to oznacza to ze to slowo jest slabo pozcyjonowane ? Wiem ze moze miec ta strona mocny link z innego serwisu ale w wiekszosci raczej to co napisalem jest prawda, co o tym myslicie ?

tak, u mnie w kalkulatorze (www.kalkulator.seolider.pl) pozycja wiki i katalogu onetu jest jednym z wyznaczników łatwości frazy. Im te strony wyżej tym fraza łatwiejsza.

podobnie możesz traktować inne strony np. katalog gwiazdoru...

Cytat
Ameryki to Ty nie odkryłeś ;-) nie jest tak zawsze, ale jest to swego rodzaju wyznacznik...

To żaden wyznacznik. Zobacz na przykład słowo "ipod". Wikipedia ma top1 a hasło jest trudne nie da się ukryć.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności