Skocz do zawartości

[Współpraca] Reklama za pomoc wyjścia z filtru na fraze "You can dance"

radi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zamieszczę stałą reklamę lub linki za pomoc wyjścia z filtru strony: www.Youcandance.info.pl na hasło: You Can Dance

Przy poprzednich edycjach gdy strona była w pierwszej 10 wyników, stronę odwiedzało dziennie nawet 23 tys osób! Na wiosnę program wraca do TVN i znów będzie cieszyć się dużą popularnością.

Opis problemu:

Na początku strona była pod adresem: www.Po-prostu-tancz.pl, i była dłuższy czas pozycjonowana, ale jej pozycja była średnia, więc przeniosłem ją na aktualny adres i zacząłem pozycjonować i przez długi czas była w pierwszej 5 wyników. W międzyczasie jednak zapomniałem o pierwszej domenie i jej nie przedłużyłem. Od tamtej pory strona spadała na 5 stronę wyników.

Nie pomogło ponowne zakupienie starej domeny i przekierowanie 301: www.Po-prostu-tancz.pl ani usunięcie wszystkich linków z SWL

Aktualne linki kierujące na stronę:

- www.Youcandance.info.pl - 45 tys.

- www.Po-prosutancz.pl - ok 500

- Poprostutancz.com - 9 tys.

Jeśli ktoś mi pomoże naprawić mój błąd chętnie się odwdzięczę reklamą lub linkami za pomoc.

Dane kontaktowe: radi@youcandance.info.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności