AdamAGP# Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Molestują was trochę roboty z różnym IP wklejające bezsensowne znaki i bezsensowne adresy linków typu "ydafasdfa" Chyba, że to z jakiegoś chińskiego przekonwertowane albo hebrajskiego Strasznie upierdliwe i ciężko zablokować, bo zawsze inne ip. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutado Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Molestują was trochę roboty z różnym IP wklejające bezsensowne znaki i bezsensowne adresy linków typu "ydafasdfa" Chyba, że to z jakiegoś chińskiego przekonwertowane albo hebrajskiego Strasznie upierdliwe i ciężko zablokować, bo zawsze inne ip. niestety tak, i to na wielu różnych skryptach/cmsach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 AdamAGP - jak się zabezpieczasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Ja mam tego w ch* (chociaż określenie "w ch*" to i tak za słabe słowo). asdasdasd + link, asdasdasd + link, asdasdasd + link, i tak dzień w dzień. Już mi się nawet tego blokować nie chce... Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznytek Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 AdamAGP - jak się zabezpieczasz? Cóż za intymne pytanie Utopia.net.pl (PR2)| Picu.pl (PR2) | Artelix.pl (PR2) - precle trzy (precle są preclami zamkniętymi) SEO Usługi - zaplecze? teksty? precle? katalogowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 AdamAGP - jak się zabezpieczasz? Cóż za intymne pytanie hehe zdarzały mi się wśród tego syfu kilkukrotnie powtarzając się ip to je blokowałem, ale na nic innego nie wpadłem a wiele to nie daje. Antyspamy to od razu wyłapują, ale mimo wszystko gdzieś tam to jakiś transfer zużywa i śmieci. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Recaptchy chyba jeszcze nie złamali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 No, ale ja jakoś staram się pomijać captche, bo to jednak zawsze utrudnienie też dla użytkownika, potem się denerwują, że coś tam źle wpisali albo odczytali. Przynajmniej ja tak mam ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 jeśli mowa o komentach, to miałem kiedyś podobny problem kiedyś. sprawę rozwiązało wstawienie dodatkowego inputa (który się nie wyświetlał na stronie), przed inputem obowiązkowym Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.