kajzur Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Zapraszam na stronę rap cytaty proszę o ocene funkcjonalności strony, szata graficzna zostanie zmieniona jak tylko będzie to możliwe Blogger - programowanie z pasją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heptan Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Na pierwszy rzut oka wygląda jak nieużywana domena z ładnym obrazkiem i linkami sponsorowanymi Na drugi jest już nieco lepiej, ale wszystkiego pokazujesz za mało: strona mała, tylko 5 cytatów na podstronie itd. Ponadto to co najważniejsze - lista raperów - jest na szarym końcu w górnym menu. Warto też zadbać o poprawne wyświetlanie polskich znaków w mapie witryny. Domena bardzo dobra Jak dzwonić za darmo Jak być anonimowym w Internecie LifeHack Blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajzur Opublikowano 10 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 5 cytatów/stronę zostaje - wzrasta dzięki takiemu stronnicowaniu site Cały czas szukam kogoś kto może zrobić mi layout do tej strony.. Ludzie zlitujcie się [Poszukuję wolontariusza] Hmm, wyswietlają mi się prawidłowo znaki w mapie witryny.. Ale ok, dodałem kodowanie, powinno być lepiej Dodam drugi link do listy raperów, gdzieś w widoczniejszym miejscu Proszę o więcej opinii Blogger - programowanie z pasją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek22 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 5 cytatów/stronę zostaje - wzrasta dzięki takiemu stronnicowaniu site I irytacja ludzi którzy muszą bez przerwy klikać. Gdybyś dał po jednym na stronę też wzrósłby site Cały czas szukam kogoś kto może zrobić mi layout do tej strony Za darmo raczej nie znajdziesz nic lepszego, z resztą layout jest niezły. Zmień po prostu układ strony wejściowej (dodaj więcej treści czy jakieś obrazki) bo fakt układ przypomina parking. Możesz np. dodać fotki raperów w ostatnio dodanych i już będzie inaczej. Wyrzuć te 2 boxy po lewej i zrób w poziomie 2 linie awatarów po jednej dla użytkowników i jedną dla artystów rozciągnięte na 100% szerokości. Mapa witryny jest kiepska, sformatuj to chociaż jakoś i podstrony zaznacz a nie 10 razy ten sam link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajzur Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Mapa witryny jest generowana automatycznie, ale zrobię chociaż stronnicowanie.. Gdybyś dał po jednym na stronę też wzrósłby site Heh Bez przesady Czy aż taka irytacja? No nie wiem.. Pomyślę nad zmianą ukłądu strony Coś jeszcze?;> Blogger - programowanie z pasją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajzur Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Podbijam! Blogger - programowanie z pasją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.