takun Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Zastanawiam się nad tym czy lepiej stawiać strony skromniejsze, to jest bez dodatkowych bajer typu liczne menu itp czy strony bardziej rozbudowane -portalowe. Intuicyjnie wydaje mi się że te skromniejsze strony mają większą skuteczność klikania w reklamy...Natomiast postawienie strony w postaci portalu, wydaje mi się czymś co w internautach wzbudza większe zaufanie i liczniejsze powroty...Jakie jest wasze tu zdanie i doświadczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Strategia ma służyć do osiągnięcia celu. A jaki jest cel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takun Opublikowano 9 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Strategia ma służyć do osiągnięcia celu. A jaki jest cel? Strona ma mieć często aktualizowaną treść, artykuły, ale celem jest polecanie ofert bankowych , strona ba być związana z tematyką finansową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Ja bym bardziej szedł w ilość stron niż w wielkość jednej. I nastawienie bardziej na nowe wejścia z wyszukiwarki niż na stałych, powracających użytkowników. Tak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takun Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Czyli większy ruch można osiągnąć na kilku mniejszych stronach na oddzielnych domenach, oddzielnymi meta, tytułami itd niż na jednym mocno rozbudowanym serwisie podzielonym na tagi, kategorie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 kilka stron - łatwiejsze pozycjonowanie (każda domena oddzielnie na kilka słów kluczowych a nie jedna na 20, na dodatek jedna linkuje drugą) - zabezpieczenie przed filtrami (w przypadku pozycjonowania, ciężko będzie Ci zafiltrować na raz 3 strony) - każda strona bardziej dostosowana do niszy (inny wygląd, styl pisania) - większe koszty utrzymania (opłacasz 3 domeny a nie 1) jedna strona: - szybciej zbudujesz zaufanie odwiedzających i swoją "markę" - będziesz miał czym się pochwalić wśród znajomych - większe koszty pozycjonowania - większy procent powracających użytkowników - większa szansa na naturalne linkowanie/polecanie strony innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netlider Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Czyli najlepiej zrobić wiele dużych stron Kolczyki ręcznie robione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.