BD Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Hej, Pochwale sie bo chyba jest czym https://danowski.pl/ksiazka.php?k=abcscz To pierwsze tlumaczenie ksiazki mojego autorstwa. Jakbys ktos chcial to szampan juz chlodzi sie w lodowce Pozdrawiam Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 ulala moje gratulacje ! =D> - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Gratuluje Bartku Jezeli bylbym blizej, to na szampana bym sie z przyjemnoscia napil. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Wielkie dzieki @Michal hmmm to pozostaje tylo DHL poslac albo zapraszam do siebie Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 To raczej nie mozliwe , ale bardzo dziekuje za zaproszenie. Moze sam sie poprostu napije. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Prosze, prosze oby tak dalej Bezpłatny katalog stron Schnazzy Productions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Brak ikonki Browara Michale Gratuluje Bartku Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pchel Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 :shock: No moje gratulacje Bartku Normalnie aż mi opera padła z zachwytu jak wszedłem na tą stronę Tak trzymać :D/ Live Free or Die Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 heheh dzieki wielkie Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coroner Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 I ja przyłacze sie do gratulacji. Az milo cos takiego czytac. Na zlecenie litery w zdania składam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 hm.. Gratulacje :-) ps. a jak wygląda robienie takiej książki od kuchni ? Jesteś w stanie zdradzić szczegóły ? :] usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 hm.. Gratulacje :-)ps. a jak wygląda robienie takiej książki od kuchni ? Jesteś w stanie zdradzić szczegóły ? :] Bardzo dziekuje, Wypisze Ci na szybko w punktach jak to wyglada: 1. Z pomyslem udajesz sie do wydawcy - przedstawiasz plan ksiazki, jakis przykladowy rozdzial. Jak temat sie spodoba to podpisujesz umowe i do roboty. 2. Duzo samozaparcia bo trzeba to napisac a to nie takie latwe jak sie moze wydawac. Kilku znajomych chcialo pisac i najbardziej wytrwaly dobil do 50% ksiazki i sie poddal. 3. Po napisaniu calosci przychodzi pora na korekte techniczna, korekte jezykowa, sklada, druk. To w duzym uproszczeniu Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Akurat ostatni punkt dało się zauważyć w kilku nielegalnych pozycjach obiegających polski Internet.. ktoś pewnie z Helionu wykradł materiały i zaczeło to podróżować.. z serwera na serwer.. Sporo tych książek wtedy nawet było.. Jak helion odniosł się do tego ? usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aki Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 3. Po napisaniu calosci przychodzi pora na korekte techniczna, korekte jezykowa, sklada, druk. To w duzym uproszczeniu 4. I sprzedaż, Bartek, zapomniałeś o tym elemencie procesu Andrzej Kierzkowski aki@helion.pl Quis custodiet ipsos custodes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 3. Po napisaniu calosci przychodzi pora na korekte techniczna, korekte jezykowa, sklada, druk. To w duzym uproszczeniu 4. I sprzedaż, Bartek, zapomniałeś o tym elemencie procesu Fakt to jest NAJWAZNIEJSZE bo po co pisac jak sie cos nie sprzedaje Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.