Kleszcz Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Używa ktoś tej funkcji ? Działa Wam? ... bo mi z poziomu PHP ni cholery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmarek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Nie wiem jak jest rozwiązany ten skrypt ale standardowo do połączenia maila ze skryptem nie wystarczy samo PHP - potrzebny jest także SHELL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Nie wiem jak jest rozwiązany ten skrypt ale standardowo do połączenia maila ze skryptem nie wystarczy samo PHP - potrzebny jest także SHELL ??? Ale chodzi o funkcję na wordpress.com, która polega na publikowaniu postów emailem. Posty wysyłane SMTP dochodzą, funkcją mail() w PHP - nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 SOA 1 ! Musisz sprawdzić jakim sposobem php sprawdza maile , bo to wszystko na tym polega ze wordpress laczy sie przez POP i sprawdza pocztę Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 SOA 1 !Musisz sprawdzić jakim sposobem php sprawdza maile , bo to wszystko na tym polega ze wordpress laczy sie przez POP i sprawdza pocztę Ale tu php na serwerze wysyłającym pocztę nie ma nic do rzeczy, bo emaile wysyła - sprawdziłem. Rzecz w tym, że tajne skrzynki na wordpress.com odbierają tylko mejle wysłane z klienta pocztowego i (lub) przez SMTP. Czy to w takim razie może być kwestia nagłówków wiadomości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Tak, wiadomość może trafiać np. do spamu lub być nieprawidłowo odczytywana przez Wordpress'a Wysyłaj po SMTP np. phpMailer Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 No chyba odpuszczę. Jeszcze jedno - skrypt Wordpress odczytuje wiadomości wysłane przez mail() bez problemu, jednak blogi na wordpress.com - wcale ich nie widzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 a na wordpress.com możesz podać dowolna skrzynkę ? czy też musisz korzytsac z tego co Ci zaoferują ? Jak mozesz podac cos innego to zmien adres na gmial i obserwuj czy listy docierają. A przyczyna tak jak napisał kolega mkr jest to ze wiadomosc trafiaja do spamu. Bo... i tutaj jest długa lista powodów dla których listy trafiają do spam. Wyslij mi na PW swój mail to Ci powiem jak to sprawdzić Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.