milosz_z Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Witam Przy probie dodania jednego mojego katalogu do katalogów typu Otwarty.Mini pojawia się komunikat: "Wystąpił błąd Błąd! Nie mogę się połaczyć ze stroną aby pobrać jej tytuł, opis i słowa kluczowe." O co chodzi ? Ktoś na forum pisał, ze to metoda łączenia się z serwerami ale próbowałem wszystkie opcje i nic... pozdrawiam Najtańszy hostel Wrocław w Polsce i nie tylko A jeśli interesują Cię nowoczesne rozwiazania techniczne to sprawdź ościeżnice aluminiowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Niezależnie od przyczyn, ten błąd to błąd katalogu, który zazwyczaj uniemożliwia dodanie strony. A to znacznie obniża ogólną ocenę katalogu. Oczywiście, jeżeli nie można tego ominąć. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz_z Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 No właśnie to wiem ale co może być przyczyną ? Najtańszy hostel Wrocław w Polsce i nie tylko A jeśli interesują Cię nowoczesne rozwiazania techniczne to sprawdź ościeżnice aluminiowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbo274 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam mam ten sam problem i już tracę głowę o co chodzi. Hosting mam na netwave.pl - chyba całkiem wporządku. Pomóżcie proszę, a będę BAARDZOO wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.