jarmarek Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Witajcie, Zaistniała następująca potrzeba: Chciałbym stworzyć blog w którym umieszczać będę zdjęcia i PRZEDE WSZYSTKIM filmy. Najchętniej zrobiłbym to na wordpressie, jednak nie mogę znaleźć 2 niezbędnie potrzebnych mi wtyczek, pluginów: - Niektóre artykuły będą tylko dla widzów 18+ i musi być alert przy wchodzeniu na takie wątki. - Przed rozpoczęciem każdego filmu ma pojawiać się 10 sek. reklama - tak jak na niektórych portalach - ważne jest żebym mógł ją wgrywać i podmieniać jednorazowo dla wszystkich dostępnych filmów. Jeśli znacie takie wtyczki do wordprssa będę bardzo wdzięczny za informacje - mogą to być także inne skrypty lub systemy blogowe! Z góry dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guszczyn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A takie wtyczki wogole istnieja? Napewno nie pod wordpressa, reklamy przed filmikami to juz calkiem oddzielny skrypt a cenzura raczej nie mozliwa na wordpressie. Polecal bym unikalny skrypt napisac/zlecic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Dokladnie, wordpress nie ma nic wspólnego z filmikami ...Na to trzeba bedzie osobny skrypt Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCATI Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Może spróbuj z Joomla. Sporo jest dodatków do filmów tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmarek Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Znacie w takim razie jakieś tego typu skrypty? Chciałbym to jak najbardziej ekonomicznie i prosto zrobić... Nie chodzi o cenzurę tylko potwierdzenie wieku widza! Do Joomli nie niestem przekonany, ale jak nic innego się nie znajdzie to i to zrobię... może jakieś klony wordpressa lub coś w tym stylu? chodzi o prostą instalację i ogsługę - nic skomplikowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guszczyn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Skrypt do reklamy przed filmikami na allegro za grosze tutaj, a do tego potwierdzenia wieku niemam pomyslu na jednej stronie troszke ciezko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kUtek_ Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Czy ja wiem czy ciężko? Wystarczy w danym poście zrobić js alert i już. Co do reklam - niestety nie znam niczego takiego. Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś. Ostatnio dodane strony w katalogu. najpiękniejsze kobiety świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 <script LANGUAGE="JavaScript"> <!-- //modified by Coffeecup.com function Info() {if (!confirm("Masz 18 kliknij <OK>, . Jeśli nie masz kliknij <Anuluj>")) history.go(-1);return " "} document.writeln(Info()) <!--End--> </script> Może to cos da. Albo to <script LANGUAGE="JavaScript"> <!--- Hide script from old browsers. alert("Witam na mojej stronie!!") // End the hiding here. --> </SCRIPT> To jakbyś chciał alerta w js, ale takich rozwiązań się nie stosuje juz raczej. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmarek Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Dzięki serdecznie, ale ciągle są to albo kiepskie rozwiązania(stare) albo półśrodki - szukam czegoś wyglądającego choć chyba się tymczasowo skończy na tym co przesłaliście bo nigdzie nie mogę trafić na cośtakiego. Jestem gotów zapłacić za takie rozwiązanie - z założenia ma to zarabiać kasę, więc nie ma problemu żeby ktoś również na tym zarobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmarek Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Ktoś? Coś? Sprawa coraz bardziej pilna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.