Kuba93 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Czy w cpmprofit.com dostaje się punkty za to jeśli ktoś kliknie w reklame czy tylko ją zobaczy ? ile pkt to 1 zł ? edit Jeszcze jedno pytanie Czy napis w stylu Klikając w reklamę pomagasz utrzymać serwis jest dozwolony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwertz Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 np. Za 1k punktów masz 0,10 gr - czyli za 1k odsłon banera masz 10gr. Sam zdecyduj czy Ci się opłaca. Dostaje się tylko za odsłony, klikanie nic nie daje. szynszyle | WebMini #1 | DodajStronę do katalogu EasyDir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekD Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Nie zgodzę się z tym. Za 1k odsłon dostaję się od 40gr - 50gr. Pozdrawiam. Taki mały, blog o pozycjonowaniu. Tutaj kolejny o wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwertz Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Od 11.06.2009 wynagrodzenie za 1000 odsłon będzie zależało głównie od umiejscowienia reklamy i konwersji. Na całej powierzchni realizowane będą kampanie CPM, CPC oraz CPA. Im więcej klików, leadów - tym wyższa stawka. Strony zostaną ponownie przejrzane, każda z nich zostanie ponownie przydzielona do odpowiedniej kategorii. Witryny podzielimy na 3 grupy : Lite, Standard, Premium. Im "wyższa" grupa tym więcej lepiej płatnych reklam. Dodamy również nowy format graficzny 160x600 A to wszystko jasne... szynszyle | WebMini #1 | DodajStronę do katalogu EasyDir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba93 Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 znacie coś lepszego oprócz Google AdSense ? bo na tym przez 2 dni zarobiłem tylko 4 gr to bardzo skromno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMG Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Czy coś się zmeiniło ze stawkami w cpmprofit? Opłaca się wprowadzić te reklamy na wartościowy serwis ok. 1000 uniklanych i 4500 wyświetleń dzienie? Sprawdzanie PR i statystyki Strona fanów: Vampire Diaries Polecam bajki dla dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Nie opłaca się. Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vectra74 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Testuję od 5 dni cpm i wygląda to tak: Przy serwisie około 1000u/u doba i 30k odsłon 2 bannery bo więcej się nie da. Kasa zarobiona 10,38zł czyli nie za ciekawie. Muszę szukać jakiejś alternatywy tylko co? Katalog stron - PR4 30k BL Lubisz czarny humor ? Kobieca strona rozrywkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traktor Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Moglbys podac link do strony na ktorej testujesz? Chcialbym zobaczyc jak wygladaja te bannery i czy odciagaja uwage od reszty strony. No i oczywiscie rozmieszczenie. Jezeli nie chcesz podawac adresu publicznie, to bardzo bym prosil na PW. Mam serwis 700uu dziennie i zastanawiam się czy nie podpiac go pod ten wlasnie system. Przy 10zl tragedii nie ma, szczegolnie jezeli chodzi o tematyke rozrywkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawith Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Moglbys podac link do strony na ktorej testujesz? Chcialbym zobaczyc jak wygladaja te bannery i czy odciagaja uwage od reszty strony. No i oczywiscie rozmieszczenie. Jezeli nie chcesz podawac adresu publicznie, to bardzo bym prosil na PW. Mam serwis 700uu dziennie i zastanawiam się czy nie podpiac go pod ten wlasnie system. Przy 10zl tragedii nie ma, szczegolnie jezeli chodzi o tematyke rozrywkowa. On mówi o zarobkach z 6 dni czyli wychodzi niecałe 2zł dziennie. Ja używam i wychodzi średnio 230zł za 1.000.000 odsłon, ale z reklamą nisko na stronie. Ogólnie płacą tragicznie ale jest to dobra alternatywa jeśli akurat nie ma ciekawych reklamodawców. W przeciwnym razie nie polecam. Najlepsze seriale tv w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vectra74 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ja używam i wychodzi średnio 230zł za 1.000.000 odsłon, ale z reklamą nisko na stronie. Ogólnie płacą tragicznie ale jest to dobra alternatywa jeśli akurat nie ma ciekawych reklamodawców. W przeciwnym razie nie polecam. Ciekawe jaką masz tematykę strony bo ja przez 12 dni mam 768 000 zatwierdzonych odsłon i około 1000 klików 270167.1 punktów - zarobek 27zł Przez miesiąc będzie to około 60-70zł Jak by było tak jak piszesz to przez miesiąc spokojnie wyciągnę te 2mln. odsłon reklamy i nie było by tak źle Katalog stron - PR4 30k BL Lubisz czarny humor ? Kobieca strona rozrywkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawith Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 No może trochę zamieszałem bo chodziło mi o realne odsłony przy 2 bannerach na stronie. Ale jak na szybko policzyłem to i tak wychodzi mi dużo więcej niż 27zł przy 768 000 odsłon. Tematyka jest rozrywkowa. Najlepsze seriale tv w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMG Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Te odsłony masz zapewne lepiej punktowane za dobrą stronę i dobre umiejscowienie reklamy. Za 128072 punktów jest 12.81 PLN czyli wychodzi: 100 000 punktów = 10 PLN 10 000 punktów = 1PLN A jeden lub dwa punkty to zwykle jedna odsłona zależy od tego, co podałem na początku. Dla stron z dużym ruchem np. fora jest to dobry sposób na zarobienie kasy. Sprawdzanie PR i statystyki Strona fanów: Vampire Diaries Polecam bajki dla dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiS87 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Również od 5 dni testuje ten system, u mnie wyszło 15zł za 5 dni... żenada. Dołączam się do pytania o alternatywy dla tego systemu. Popularne wpisy: Cpmprofit - Dowiedz się jak zarabiać samym wyświetlaniem reklamy NetSales - Nowa konkurencyjna sieć afiliacyjna, zobacz jak to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleksanderPe Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Alternatywą jest samodzielna implementacja kreacji reklamodawców emitowanych przez omawianą firmę. Jeśli potrzebujesz pomocy w nauce polecam korepetycje. Znajdziesz tam bazę korepetytorów z całej Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.