elliot Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Hej, Tworzę listę najpopularniejszych blogów w Polsce (np. antyweb.pl). Do jakich blogów najczęściej zaglądacie? dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 chyba powinieneś zbierać adresy blogów które Ciebie interesują a nie zebrać listę kto co czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliot Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 interesują mnie adresy popularnych blogi, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Jak podoba ci się antyweb i piszesz że jest na wysokim poziomie, to ja ci nie pomogę ;-) Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliot Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 #zmieniłem trochę treść wątku. poprzednia wersja trochę nieciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.