Danae Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Witam, obserwując jedną witrynę początkowo byłam przekonana, że to filtr, jednak domena po 4 dniach zaczyna piąć się do góry. Nie mogło to też być raczej FSB bo domena istnieje od 02.2006 z tą samą treścią od początku (jedynie w zeszłym roku był zmieniany layout). Co to mogło być? Google dance chyba nie jest aż tak duży? Strona jest niezbyt intensywnie pozycjonowana - linki w katalogach i SWL. Fraza ma zaledwie 2,590 wyników w google. Poniżej wklejam skoki pozycji. https://zapodaj.net/05d8436f9426.png.html Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awakening Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Niestety nie pomogę, ale ciekaw jestem jakiego oprogramowania/skryptu użyłeś do stworzenia tego wykresu, zdradzisz nazwę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae Opublikowano 7 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Użyłam darmowego googlemon.pl Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.