niedźwiadek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Mi się bardzo podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 ładny, jedno tylko mam "ale", że trzeba "górę" przewinąć trochę aby znaleźć ostatnie wpisy lub treść konkretnego wpisu Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 ładny, jedno tylko mam "ale", że trzeba "górę" przewinąć trochę aby znaleźć ostatnie wpisy lub treść konkretnego wpisu no wlasnie w tym temacie zostanie troche zmienione bedzie :top, kategorie i 'ostatnie wpisy' a statystyki zostana rozbite troche ich bedzie kolo ostatnich wpisow itp Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Fajnie zobaczyć coś z innej strony - gratuluje pomysłowości! iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 no trochę bardzo z innej strony ;] kolorek "trochę" dziwny i dlaczego od razu płatności? Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 i dlaczego od razu płatności? obecnie jest darmowy, platnosci beda na poziomie 0,50 gr za zwykly wpis, uwazam ze jak ktos wyda te 50gr to przynajmniej sie postara przy dodawaniu Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 skrypt powinien oferować skórki na sprzedaż lub chociaż zbierać twórców templatów w jednym w miarę miejscu - ja się zbieram do kupna skryptu ale jak widzę wszystkie katalogi takie same - to zawsze mi przejdzie ta ochota. Ale jak ktoś ma ładny najlepiej budowlany template i wie jak go wdrożyć to może napisać na pw do mnie Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 skrypt powinien oferować skórki na sprzedaż lub chociaż zbierać twórców templatów w jednym w miarę miejscu - ja się zbieram do kupna skryptu ale jak widzę wszystkie katalogi takie same - to zawsze mi przejdzie ta ochota. Spokojnie... skrypt ma dopiero 2 miesiące - wiem że kilku ludzi pracuje nad templatkami, czekam na to co zaprezentują i wtedy się pomyśli. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 skrypt powinien oferować skórki na sprzedaż lub chociaż zbierać twórców templatów w jednym w miarę miejscu - ja się zbieram do kupna skryptu ale jak widzę wszystkie katalogi takie same - to zawsze mi przejdzie ta ochota.Ale jak ktoś ma ładny najlepiej budowlany template i wie jak go wdrożyć to może napisać na pw do mnie odezwij sie do mnie na gg (5154380) to dam ci namiar na osobe ktora robila mi tego templejta Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozmiar Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Prosiłbym o dodanie kategorii głównej "Usługi" tudzież "Firmy wg. branż" bo bez tego to jak bez nogi dla mnie. Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Prosiłbym o dodanie kategorii głównej "Usługi" tudzież "Firmy wg. branż" bo bez tego to jak bez nogi dla mnie. mysle ze kategoria 'Biznes i ekonomia' jest odpowiednia do takich wpisow Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozmiar Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Jak chcesz, ale widnienie w katalogu z ubezpieczalniami jest średnio przyjemne ;] Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Wrzuć jeszcze poprawkę z pagerankiem którą wysyłałem kilka dni temu bo teraz ucina > https://www.just-cuz.com/sport,i,turystyka/...,admiral,s,257/ iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Witaj Niestety przykro nam ale Twój wpis xxxx został usunięy z Just cuz nowy wymiar www.. Prawdopodobna przyczyna: autoblog/zaplecze Na jakiej podstawie stwierdziłeś, że to zaplecze ? Jest tam jakikolwiek link ? Autoblog to już zupełnie nie rozumiem. Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 @mikolajz napisz na meila do mnie dokladnie o ktora strone chodzi, byc moze zle ja ocenilem... W sprawie katalogu to lejout zyskal juz prawie ostatnie szlify jesli ktos widzi jakies uchybienia to prosze o informacje Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.