youngdee Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Witam. Otóż jeden z konkurencyjnych portali właśnie założył sobie drugą domenę i zrobił z niej ZWYKŁE przekierowanie, założył też sobie subdomenę i także zrobił zwykłe przekierowanie na swoją stronę - domena i subdomena nie ma ani jednego BL i jest stosunkowo młoda. Właśnie ta domena, subdomena i jego głowna domena nie wypychają z pierwszej strony! - dlaczego się tak dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neeon Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 hm.. ciekawe darmowe ogłoszenia | KATALOG STRON | Next-Jobs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Nie to żebym Ci nie wierzył na słowo, ale lepiej by było gdybyś podał jakieś adresy i osoby, które mają ochotę udzielić Ci rzetelnej odpowiedzi mogłyby zbadać temat i konkretnie odpowiedzieć Nie wiadomo o jaką frazę chodzi (tj. trudność), nie znane są inne ważne parametry: - treści na stronach, - wiek domen, - struktura linków między stronami, - itd. WIELKOŚĆ BL nie jest najważniejsza Nieraz widziałem strony z BL=100 000, bite o głowę przez takie z BL=500 (przykładowo) ... wielką rolę w potyczce odegrała JAKOŚĆ BL - lepiej jest mieć 500 dobrych jakościowo linków zwrotnych niż 100 000 śmiecia Pozdrawiam P.S. W tej sytuacji coś się musi kryć albo jest to chwilówka i któraś z domen lada moment wyleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Też sobie zrób i wypychaj. Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 może strony z których linkują są ukryte i trudno je namierzyć prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 A może ktoś robi 301 z wielu mocno podlinkowanych domen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youngdee Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 https://www.goldap.info https://www.forum.goldap.info https://www.goldap24.pl To te linki. Fraza jest łatwa raczej "Gołdap" goldap.info to główna domena, reszta to te poboczne o których pisałem. A co najgorsze te dwie domeny (goldap24.pl i forum.goldap.info) utrzymują się w googlach już przez jakiś dłuższy czas.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 ja bym dopalił SWL i przebił się ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 ja bym dopalił SWL i przebił się ;-) Ta. I najlepiej Ewebem younge, mam jedną radę. Trochę nieetyczną, ale jak najbardziej stosowną. Podpier... ich To niedozwolone metody, więc na 3 domeny będzie piękny filtr Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Po pierwsze: na forum.goldap.info kieruje trochę linków według Yahoo Po drugie: zarówno forum.goldap.info jak i goldap24.pl mają zrobione 302 na goldap.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.