Sensej Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 No własnie czy tylko dla pełnolertich czy jest to jakos sprawdzane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Nie ale Generalnie jakos jeszcze trzeba wyplacic te pieniadze. Jesli masz (sub)konto to nie powinno byc problemow. Jesli nie to dajesz do inkasa (u mnie w formularzu jak wypelnialem kiedys trzeba bylo podac serie i numer dowodu). Musialbys isc do banku i popytac. Zreszta zawsze mozna zalozyc na rodzicow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanthomas Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Ale czek jest imienny, więc raczej nie wypłacisz na rodziców :roll: Katalog stron | Katalog stron | krakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 kolejny skrot myslowy z mojej strony Mialo byc zalozyc konto Adsense na rodzicow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanthomas Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Zawsze pozostaje wsztrzymać płatności na kilka(dziesiąt) miesięcy, aby dobić do pełnoletności Katalog stron | Katalog stron | krakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Zawsze pozostaje wsztrzymać płatności na kilka(dziesiąt) miesięcy, aby dobić do pełnoletności Laughing Czeki są ważne 6mcy usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanthomas Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Ale jak w panelu Adsense wstrzymasz płatności to ci nie przyślą czeku "Zaznaczenie pole wyboru Wstrzymaj płatność poniżej oznacza, że wstrzymamy Twoje płatności do odwołania. Twoje przychody będą nadal naliczane, a stan wstrzymania płatności możesz usunąć w dowolnym momencie, usuwając zaznaczenie pola wyboru Wstrzymaj płatność. Gdy to zrobisz, otrzymasz płatność w najbliższym cyklu płatności, zgodnie z Zasadami i warunkami programu Google AdSense." Katalog stron | Katalog stron | krakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wotjek0s0 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 jak by zbierał kilka lat to fajny prezent na 18 by sobie zrobił GSM Center - Wszystko na Komórki Konta bankowe Profesjonalne Szablony, Designy, Layouty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Za duzo kasy mieli by wypłacić i zablokowali by konto Fajny prezent stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wotjek0s0 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 google to kasy ma duzo i pare dolarow w te czy we wte(miodek by sie wkózył nie robi im róznicy:) ale mnie by sie czekac nie chciał tyle czasu:) GSM Center - Wszystko na Komórki Konta bankowe Profesjonalne Szablony, Designy, Layouty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Ryzyko utraty konta w AdSense jest wprostproporcjonalne do uzyskiwanych zarobków Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sid1972 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 lutek raczej odwrotnie jeżeli generujesz zarobki wysokości powyżej 10.000 $ możesz być pewny że raczej konta nie stracisz... a wbrew pozorom nie powinno to być trudne, myslisz że partnerzy google premium sa ot tak wyrzucani ?? Wrocław Warszawa Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 sid1972: Nie miałem na myśli premium tylko zwykłych, którzy nie bardzo się liczą dla Google, a ich głosy protestów są tłumione. Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jn2004 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 jak będe miał dowód za miesiąc i 18 lat za miesiąc, to mogę już się zapisać i wrzucić co trzeba na strony ? czy lepiej nie ? | zarabianie przez internet | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Tak, miesiąc moze potrfać przyjęcie Twojego zgłoszenia... Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.