spookypld Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 chcę wiedzieć mniej więcej gdzie jestem. zanim dam tu screenshota to jeszcze poćwicze DOWNLOAD zachęcam do zabawy aha, jakby ktoś nie widzał to przestawcie sobie w opcjach mode na phrases, menu jest po angielsku ale zdania lecą po polsku! Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzBanka Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Oj chyba nie dużo osób będzie za ściąganiem .exe ;/ przecież coś takiego we flashu można zrobić o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 No nie za wspaniale ;-) Pierwsza próba, z braku czasu tylko 295 z 400 i dostałem 163 cpm i 4.5% error t 1.48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwic Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Czas: 1:30 Speed: 344 cpm Errors: 1,5% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzonie Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Time: 2:18 Poked-in: 842 Speed: 364 cpm Errors: 5.5% Ja miałem problem z tym, że nie mogłem odczytać szybko przesuwających się zdań. łatwiej byłoby, gdyby się zaznaczały np. kolorem, zamiast tak szybko przesuwać spookypld - daj może też Twoje wyniki. Im krócej tym lepiej: Time: 1:06 Poked-in: 427 Speed: 387 cpm Errors: 4.9% Jak zarabiać na grach onlinePolacy narzekają na wszystkoNajbardziej we flashu lubię robić gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 A ja nie wiem czemu, zawsze mi leci dokładnie 5 minut- ale speed mam ostatni 263 cpm i 1.9% errorów Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 test się panowie robi przez 5 minut. odkryłem to za trzecim podejściem. ja mam 245cpm i 11% błędów, ale przyznaje, że stać mnie na więcej (nie żebym się chwalił ). generalnie to właśnie jak zobaczyłem ten wynik to się zmartwiłem, że jednak nie taki pro ze mnie jak myślałem. znalazłem jeszcze lepszy test i online tak jak ktoś tam wspominał. jak znajde to pokaże. Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Time: 5:00 Poked-in: 1539 Speed: 308cpm Errors: 4.4% pozdrawiam :- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Mój pierwszy raz: (bez skojarzeń) Time: 2:43 Speed: 147 cpm Errrors: 5,4% (mam tendencję, że jak piszę źle to zaraz daję backspace i poprawiam ) A znaków 400/400 -------------------------------------- Drugi test: Time: 2:58 536 znaków 180 cpm 5,5% błędów (na pamięć z klawiatury jadę i czasami wcisnę nie to ) -------------------------------------- Spookypld - taa... mistrz klawiatury II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 to była dobra prowokacja panie kukis. https://www.konradp.com/polska/products/kla...est-pisania.htm Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 pierwszy test, bez kawy wieczorem, zmećzony jestem ;p Ale inaczej jest jak się przepisuje, a inaczej jak pisze się z głowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mykuss Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Twój wynik to: 303 znaków na minutę Ostateczna ocena: 80 % Dobrze! Choć trening czyni mistrzem.... Niestety wynik jest za słaby by mógł być odnotowany na liście najlepszych. Może następnym razem.... _______________ Szczegóły: Prędkość: 75 % Poprawność: 82 % Plus punkty za trudność: 2 % _______________ By zaczać od nowa, raz jeszcze kliknij przycisk <<start>> Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach: Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4 Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3 Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2 Zapraszam do dodwania wpisów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Twój wynik to: 355 znaków na minutę Ostateczna ocena: 86 % Dobrze! Choć trening czyni mistrzem.... Niestety wynik jest za słaby by mógł być odnotowany na liście najlepszych. Może następnym razem.... // Drugie podejście Twój wynik to: 330 znaków na minutę Ostateczna ocena: 89 % Bardzo Dobrze! Możesz dodać się do listy! (Formularz na dole) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor_in Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Twój wynik to: 400 znaków na minutę Ostateczna ocena: 96 % Doskonale! Chyba już lepiej być nie może. Nowy laptop z nową klawiaturą i jeszcze ręce nie przyzwyczajone Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane. Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze. Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Twój wynik to: 436 znaków na minutę Ostateczna ocena: 105 % Przekroczyłeś limity tego skryptu. Możesz dodać się do listy! (Formularz na dole) potęga umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.