jehowy Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 korzysta ktos moze z publikera pod windowsa 7 ? Czy tez wam sie co jakis czas wykrzacza? Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardyTwardy Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Dosłownie chwilę używałem win7 x64, przy okazji sprawdzałem jak aplikacja działa na Windowsie. Publiker wysypywał się niemiłosiernie zwłaszcza przy generowaniu nowego opisu. Autor mi pisał, że od pewnego czasu już próbują zdiagnozować problem. Pawel Pawlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 wykrzacza się, czekamy na poprawkę Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Czy ten klient dla Windows ma inne rodzaje katalogów niż pół-automat ze skryptu na serwerze? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardyTwardy Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 tak, Dochodzą tam skrypty z którymi Publiker sobie nie radził w automacie. Pawel Pawlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onekick Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 hej, mam obecnie taki problem z Publikerem: Po dodaniu nowej strony do systemu oraz jej ustawieniach, wpisuje linki do pozycjonowania oraz ustawiam "generator tekstów" jako częściowe (zresztą zawsze tak robię) Następnie zabieram się za teksty - teksty długi i krótkie dodają się bez problemów. Problem pojawia się po próbie dodania tytułów, tagów oraz e-maila. Niby wszystko przebiega poprawnie, jest komunikat że "Operacja została wykonana poprawnie:, jednak tak naprawdę tytuł nie zapisał się. Nigdy nie miałem z tym problemów, a domen w publikerze mam grubo ponad 100. Ktoś wie, co to za problem? Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 @Onekick spróbuj w innej przegladarce, ja np. mam podobny problem pod IE9, natomiast, pod Chrome i FF wszystko ok Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 tak, Dochodzą tam skrypty z którymi Publiker sobie nie radził w automacie. Dzięki za odpowiedź. Poczekam jeszcze aż soft będzie dobrze działał pod Win`7 (32 bity). . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onekick Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 @Robbieriviera niestety pod każdą przeglądarką jest to samo (FF,Opera,IE,Chrom) jakieś inne pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 A da sie w kliencie dla windowsa tak skonfigurować grupe, zeby linki które chcemy nie byly dodawane jako strona do dodania? Nie wiem czy nie zamotałem - chodzi mi o to, że mam dodane linki do grupy 1 glowna + 3 podstrony i chce zeby jako strona byla dodawana tylko glowna a podstrony byly linkowane z tresci wpisów. Z gory dzieki za pomoc Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiaQ Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 narazie nie. Gadałem o tym z autorem bo to głupota straszna. Trzeba sobie narazie radzić na około i nie dodawać linków w treści w publikerze ale samemu poprzez np [ url="https://" ] [ /url ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbit Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Chłopaki, a może wiecie dlaczego w tekstach do podlinkowania nie można wstawiać linków statycznych np. www.strona.pl, tylko same linki auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibon Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 bo podlinkowuje wpisy dodane przez publikera, dlatego musi być auto i soft sam dobiera linki. Carmel Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchjy Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Chłopaki, a może wiecie dlaczego w tekstach do podlinkowania nie można wstawiać linków statycznych np. www.strona.pl, tylko same linki auto? Jak chcesz podlinkować jakąś grupę stron , to sobie stwórz nową wprowadz teksty na auto i tam linki dodawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Aktualizacja: Publiker 2.5.2 Z dnia: 2011-09-22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.