kazek76 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 barblask, pytałem, żeby crona nie czyścić, bo jak zrobiłem, to zanim mi się rozbujał trochę czasu minęło i skutek był odwrotny Instalacje elektryczne Godów, czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulturalny Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 to jak ja teraz jak wół czyszczę te głupie katalogi od 1/3 do połowy ma site poniżej 100 to jak to załaduje przez SQLa na wyczyszczoną bazę to się ze wszystkimi podzielę? Nie wiem czy da się to zrobić bardziej automatycznie niż przez proxy w pingesomasterze, ale naklikać się trzeba... jak ktoś zna lepszą metodę to niech się podzieli. Generalnie, jeśli jest support programu to jedna osoba by to zrobiła w jeden dwa dni. A jak by ktoś był na tyle zdolny żeby sobie skrypt napisać, to przecież ten program mógłby regularnie sam sobie czyścić bazę,. księgowość Warszawa aplikacje na telefon aplikacje iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardyTwardy Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 @kazek76 Zawsze możesz ręcznie usuwać Co masz na myśli, że się musi rozbujać? U mnie dość szybko odbudowuje nowe zadania. Pawel Pawlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenny_ Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 śnił mi się Publiker o szybkości Omni ADDa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Czyli jakiej? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrostr Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 @Yeden Takiej, która dodaje 2k webmini w ok 30 min od a do z, bez duplikatów a inne typy katalogów podobnie. Właściwie to nie mierzyłem dokładnie czasu, stawiam projekt, ide na kawę i jak wracam jest już pododawane. Dziw ze tu siedzisz jeszcze, myślałem że się przesiadłeś jak większość Ostatnio na blogu: Tania alternatywa dla xrumera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murzyn_Zubrzyca Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ma ktoś może do sprzedania bardzo dużą bazę synonimów do publikera lub może jest gdzieś do ściągnięcia proszę o pomoc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 @Yeden Takiej, która dodaje 2k webmini w ok 30 min od a do z, bez duplikatów a inne typy katalogów podobnie.Właściwie to nie mierzyłem dokładnie czasu, stawiam projekt, ide na kawę i jak wracam jest już pododawane. Dziw ze tu siedzisz jeszcze, myślałem że się przesiadłeś jak większość Chyba żadna większość się nie przesiadła Jeżeli już, to ten kto miał Publikera, to - tak jak ja - sprawił sobie również OmniAdd. Programy się uzupełniają przez to, że oba są dobre, a jednocześnie nie wolne od różnych wad czy braków. A prędkość? To jest tak jak z "rajdowcami" w mieście - na światłach startują z piskiem opon, zasuwają, by po 100-200 metrach gwałtownie hamować i czekać na zmianę świateł. Inni startują spokojnie i jadą płynnie. Bo jak ja to rozumiem - dodawanie do katalogów/precli to nie jest działanie na zasadzie wystrzel i zapomnij. Jeszcze co nieco trzeba zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verSuS Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 . kosz TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink) HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5) Sławomir Siudek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murzyn_Zubrzyca Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 pomoże mi ktoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek76 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 leć z postami do tyłu, ktoś nie dawno dawał linka Instalacje elektryczne Godów, czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ja tam czekam nadal na jakiś moduł odfiltrowujący zbanowane katalogi i tak czekam i czekam... https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 A ja z Tobą Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Też czekam z Wami, podobnie jak na możliwość ustawienia osobnych (jak i prywatnych) baz do różnych projektów. Bądźmy dobrej myśli Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenny_ Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 autor trochę przysiadł na laurachy... a aktualizacje są jednak bardzo potrzebne i to na cito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.