lukas24 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Co będzie lepsze: jak wykonam stronę z 40 podstronami czy może z 10 podstronami a 30 tekstów które b mi zostało dodał bym do precli? Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 jeden tekst = jedna podstrona to będzie najlepsze rozwiązanie. A jeżeli chcesz stworzyć zaplecze z tego, to najlepiej zrób 4 strony, z 10 podstronami(tekstami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na twoje pytanie. Nie znamy jakości testów, ilości fraz, trudności fraz, koszty kolejnych treści. Za dużo niewiadomych. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiszbon Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 możesz też zrobić stronę z 30 podstronami a 10 pozostałych tekstów przejechać jakimiś synonimami i z nich zrobić jakieś 100 tekstów, którymi będziesz linkował stworzoną stronę w preclach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 hm.. chodziło mi o to czy lepiej jest jak jest dużo podstron czy to nie jest aż takie ważne. Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleqch Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Tak, to ważne, żeby serwis był rozbudowany. Dal wyszukiwarki liczy się coś jeszcze, mianowicie, czy serwis jest rozbudowywany, czy coś się na nim dzieje. Dlatego sensownie jest stopniowo dokonywać kolejnych zmian i dodawać podstrony. Pzdr Wyszukane rozwiązania wiedzowy supermarket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osprey Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 hm.. chodziło mi o to czy lepiej jest jak jest dużo podstron czy to nie jest aż takie ważne. jest ważne. Lepiej jak jest dużo podstron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.