pneuma Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Witam, zapraszam do refleksji na temat strony i forum na https://www.refleksje.pl/ wersja alfa jest to wczesna wersja! w trakcie tworzenia podstaw! interesuje mnie -kolorstyka -układ -pomysły -kogo do współpracy pzdr i dzięki Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an2 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 strona harmoniczna ..wyglada calkiem ok 8) . z krytyki wlasciwie to mysle........... ze stronka porusza za bardzo swoja statycznoscia, ..kolorki, uklad. ladna stronka jednak nie przykuwa uwagi nie lamie zadnych konwencji. moze zdjecie ciekawej twarzy w logo nada charakteru z ktorym mozna by sie identyfikowac a tak wydaje sie ze strona porzuci na kolana raczej tylko konserwatystow ktorych prawie nie ma w necie bo brakuje niewymuszonej nonszalancji w stylu kiepsko rzuconego zdjecia. ja bym dala tez jakies proste znaki graficzne w kolorach dopelniajacych do brazu napewno nadadza ciekawosci. pozdrawiam Całuję zmarłą Twą powiekę, moja cicha, moja blada, moja śliczna! h.Heine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 zdjecie ciekawej twarzy w logo nada charakteru .... proste znaki graficzne w kolorach dopelniajacych do brazu napewno nadadza ciekawosci... nad zdjęciem się zastanawialiśmy i pojawi się, tylko, musimy gdzieś cos zrobić ciekawego, albo znaleźć. co masz na mysli pisząc proste znaki graficzne w kolorach pzdr, dzięki za odpowiedź Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 top: hasło "Strony dla dojrzałych" jako grafika a nie tekst fonty: dałbym times i większy tytuły "Dojrzałość" i "Kobieta i mężczyzna": dużo większe większe body: 2 kolumny bo się ciężko czyta, pewnie w przyszłości będzie więcej treści na stronie głównej robiliśmy testy - przykłady różnicy dwóch kolumn a standard jak sugeruje an2 przydałoby się kilka drobiazgów - elementów graficznych w odcieniu brązu katalog - szerszy panel - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 top: hasło "Strony dla dojrzałych" jako grafika a nie tekst tam powinna pojawić się buźka, dodająca polotu, więc, tak średnio, a tekst mogę sobie przenosić jak chcę. fonty: dałbym times i większy tytuły "Dojrzałość" i "Kobieta i mężczyzna": dużo większe większe -mhm, tylko jak sam zobaczysz (sam zresztą wiesz pojawi się tam jeszcze trochę rzeczy) więc nie za bardzo mogę, chociaż na razie jest to słuszne robiliśmy testy -różnicy dwóch kolumn a standard - tak rzeczywiście to jest niezłe i będe probował w artykułach przydałoby się kilka drobiazgów - elementów graficznych w odcieniu brązu -robimy katalog - szerszy panel - no tak, powninen od razu sie domysliłem Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 wiem że to projekt ale zerknąłem na źródło i brak tu podziału na sekcje, nie ma wyodrębnionego HEAD, HTML nie jest otwarte ani zamknięte, brak też zamknięcia BODY - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.