lukas24 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Czy podpis na forach, na których mam np. napisane 5 postów daje coś mojej stronie? Np. pozycjonuje stronę na słowo kluczowe domy z bali, to ak umieszcze takie linki z anachorem na kilku takich forach co mam napisane 5 postów to czy to cos da? z góry dzięki za odpowiedź. Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Niektóre posty mają ustawiony atrybut nofollow i wtedy lipa. Jednak na większości link w postach, czy podpisach na pewno pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 ok, nie chce zakladać nowego tematu i dlatego tu pytam czy jeżeli mam listę 100 katalogów i dodam do każdego z tych katalogów moje 15 zaplecz to będzie to miało jakiś negatywny wpływ na nie? Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Raczej pozytywny , niż negatywny. Ale zależy, jakiego pokroju są to katalogi. Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 To znaczy? Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 to znaczy, że jak dodasz do koatalogów typu miesiąc w indeksie G i ban to tylko stracisz czas - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 A znacie jakieś dobre katalogi do których warto dodawać stronę? Może podajcie mi kilka jakichś dobrych, do których naprawdę warto dodawać. Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Poszukaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 sam możesz taki katalog znaleźć i to nie jeden, weź np spis mar'a i leć według niego, sprawdzaj czy katalog jest moderowany, a jak tak, czy się ktos nim zajmuje (data ostatnich wpisów), czy jest w indeksie G itd itd... - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 oprócz katalogów takich jak www.guglas.biz szukaj również dobrych precli pokroju www.puknij.net zajrzyj do działu https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=19 i stwórz swoją listę najlepszych dla Ciebie katalogów Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Właśnie to robię.. I jak narazie to nawet znalazłem kilkanaście stron z Pr5,4 czy 3 Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 no widzisz, już całkiem nieźle Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Tak, tak przetestuje i jak coś to przydadzą się przy katalogowaniu twoich stron Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.