seba17 Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Jak sprawdzić czy robot google zaindeksował mi link umieszczony na jakiejś stronie ?? Takim najprostszym i wiarygodnym sposobem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
101krecikow Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 sprawdzić cache googla dla tej strony z Twoim linkiem, ale czy polazł nim, to nie wiem tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Nie sprawdzisz samego linka, ale "przkonanie graniczące z pewnością" daje podgląd strony z linkiem w cache google. Jezeli strona jest w cache i to w postaci z aktualnym linkiem - wiemy, że strona została wessana w "Googlematrix" razem z linkami. np.: tej strony jescze nie ma w google: https://216.239.59.104/search?sourceid=navc...ftopic7132.html dlatego ten link: google www wyszukiwarka ak5ske nie jest uwzględniony jak zacznie działać ten link to strona w google powinna być widoczna w google na hasło: google www wyszukiwarka ak5ske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba17 Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Acha rozumiem, czyli sprawdzać poleceniem "cache" ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 tak - możesz sobie zainstalować toolbar google i wykorzystać przycisk [O stronie] -> [obraz strony zachowany jako kopia] - wygone i szybkie .. np.: widże dziwną stronę z wysokim PR zagladam do cache a tam inna storna ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba17 Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Ok dzięki Wiedziałem że można sprawdzać kopie, ale nie byłem pewien czy jeśli nie widać linku to znaczy że google go jeszcze nie wessało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.