Skocz do zawartości

[Współpraca]Poszukuję grafika

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteś grafikiem? Poszukujesz ciekawego zajęcia, przy różnych projektach? Chciałbyś podnieść swoje umiejętności? To bardzo dobrze się składa, ponieważ poszukuję grafika do współpracy, przy wielu ciekawych projektach, które chciałbym zrealizować.

Projektów jest bardzo dużo, jednak sam nie jestem w stanie ich zrealizować ponieważ nie jestem grafikiem, lecz programistą XHTML/CSS/MySQL oraz PHP. Programowania obiektowego, uczę się od jakiegoś czasu, ponieważ chcę zwiększyć swoje umiejętności i podnieść kwalifikacje.

Na początku współpracy, nie mogę Ci wiele zaproponować, poza zdobyciem doświadczenia i zwiększenia swoich umiejętności, jednak w przyszłości, część dochodów, ze zrealizowanych projektów, reklam itp.

Do Twoich zajęć jako grafika, będzie należało tworzenie designów stron www, do projektów które chciałbym zrealizować, oraz tworzenie różnych grafik na potrzebę reklamy itp

Ze wszystkim można się dogadać również, z profitami płynącymi ze współpracy.

Jesteś zainteresowany? Zapraszam do skontaktowania się zemną, najlepiej pisząc parę słów o swoim doświadczeniu + jakaś przykładowo wykonana praca, w celu oceny Twoich umiejętności.

Kontakt:

Paweł 'ExPloiT' Cyrklaf

e-mail: biuro(małpka_tu_ma_być)exploit-media.eu

PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności