michalk Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Witam! Ostatnio ustawiłem sobie czestszą odwiedzalność strony w narzędziach google dla webmasterów i rzeczywiście na stronę jakoś dużo robotów zaczęło wchodzić. Czy to jest zbieg okoliczności? Jak to wygląda u Was? Lepsze site osiągacie? Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszaqq Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a gdzie to sie ustawia bo jak wchodze to Google Webmaster Tools to w ustaweniach mam tylko cos takiego: "Your site has been assigned special crawl-rate settings. You will not be able to change the crawl rate." Wiec jest z gory przyporzadkowana i chyba nie da sie tego za bardzo zmienic i ustawic ?! Wedding Photography Edinburgh Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj UK Websites Directory - UK Only Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Idzie zmienić prędkość i częstotliwość odwiedzin przez G ale to dopiero po jakimś czasie, od dodania strony do webmaster tools Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chessnet Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Idzie zmienić prędkość i częstotliwość odwiedzin przez G ale to dopiero po jakimś czasie, od dodania strony do webmaster tools Ja mogłem od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgadza się, dla nie których stron można od razu zmienić to, na ogół dla takich co już trochę czasu są w sieci. A z nowymi domenami trzeba poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 OK, ale trochę off top. Czy rzeczywiście to sprawia, że Gbot częściej odwiedza stronkę? Czy wpływa to na site? Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Tak, ja odnotowałem dużo więcej odwiedzin Gbota na swojej stronie. Jakiś wpływa na przyrost site napewno ma, bo tak na spacerek się nie wybierze na Twoją stronę. W każdym razie ja zawsze daje na maksa i mam częste wizyty GBota, i szybki przyrost site. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszaqq Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Idzie zmienić prędkość i częstotliwość odwiedzin przez G ale to dopiero po jakimś czasie, od dodania strony do webmaster tools ahha, no to jeszcze chyba musze poczekac, chociaz stronka jest juz jakis czas w sieci, tylko ostatnio sie troszke zmienila a i domena bedzie niedlugo miala prawie rok czasu, no ale moze to tyle ma trwac ? dzieki jeszcze raz za info Wedding Photography Edinburgh Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj UK Websites Directory - UK Only Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Jak dodałeś stronę do webmaster tools, to za jakiś czas będziesz mógł zmienić częstotliwość wizyt GBoota na swojej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 ahha, no to jeszcze chyba musze poczekac, chociaz stronka jest juz jakis czas w sieci, tylko ostatnio sie troszke zmienila a i domena bedzie niedlugo miala prawie rok czasu, no ale moze to tyle ma trwac ?dzieki jeszcze raz za info Dziwna sprawa. Ja miałem nową domenę, nie zaindeksowaną, na nowym koncie Google i miałem od początku. A na pewno zweryfikowałeś stronę? Dodałeś mapę? Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 michalk google to jest jedna wielka zagadka, nie które strony od razu będą mogły zmieniać te parametry, a inne będą musiały poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 I to sprawia, że cała zabawa jest fajna Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.