3Biit Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 witam, mam do zaoferowania dodanie Twojej strony do ponad 200.000 blogów onet.pl Przykładowa strona która aktualnie jeszcze jest dodawana od 4 dni do blogów osiągnęła już: Wyniki 1 - 10 spośród około 1,140 dla zapytania tofikgame.com https://www.google.pl/search?hl=pl&q=to...mp;aq=f&oq= Cena: 150 (do ugadania) Sprzedaję tylko 2 sztuki. Termin realizacji 7 dni. Po zakończeniu pracy przesyłam na e-mail pełną bazę adresów blogów na których link został dodany. Kontakt: Gadu: 969814 e-mail: nuv.bok@gmail.com Tel: 660 222 023 (w związku z wieloma pytaniami nie jest to ręczna robota! Posiadam do tego specjalny program napisany przeze mnie) Nie mam możliwości wystawienia f-vat! Aktualny serwer domowy Intel Pentium CPU 2.80 GHz 2048 MB RAM (ddr) Dysk 500 GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.