nerc Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam serdecznie, mam problem, moja strona www.ecad.com.pl była już na 13 pozycji w google pod hasłem "cięcie wodą". Dzisiaj rano spadła na 61 pozycję... Domena istnieje nie całe pół roku. Dodałem ją manualnie do katalogów takich jak onet, wp, interia, jeżeli chodzi o ten ostatnia to w google webmasters tools prawe wszystkie linki są z interii... Razem jest ich 2100 z czego 1950 to interia. Dodatkowo używam do dodawania linkiseo.net.pl 15 linków dziennie. Od środy zacząłem używać systemu wymiany linków seo.net.pl (linki dynamiczne) na dwie główne frazy przydzieliłem po 500ptk. na frazy niszowe po 200ptk. Dlaczego moja strona tak bardzo spadła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehow Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 czyli lacznie ile punktow przypisales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerc Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Łącznie 8k, do systemu dodałem stronę w czwartek (26.03.09) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehow Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 8 tysiecy to o 7.900 za duzo jak na poczatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerc Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Czyli na pewno jest to filtr? Tak jak pisałem wcześniej stronę do systemu dodałem w czwartek czy taki "bałagan" mógł się zrobić w niecałe 3 dni? Co teraz zrobić? Ew. jak się upewnić, że to filtr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUDE Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Czyli na pewno jest to filtr? Tak, z pewnością filtr. W miarę świeża domena, zbyt szybki przyrost linków z SWL. Cache zapisany z linkami niepowiązanymi tematycznie w stopce https://209.85.229.132/search?q=cache:dVDX7...=clnk&gl=pl Ponadto naczęściej otrzymywane filtry wysyłaja strony na pozycje 40-80. U Ciebie wszystko się zgadza. 100% Filtr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.