Antygon Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Dodajcie proszę trochę wpisów! Dzięki www.bestwebdirectory.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jak ktoś już tu jest to niech sobie wejdzie na jakiś katalog odemnie ze stopki hihi bo Pan Antygon zapomniał napisać adres do swojego katalogu A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Ehh nie miałeś gdzie postawić tego katalogu, wczytuje się godzinę. To już na ovh są lepsze serwery i bez reklam. Wszedłem a tu suprise: Can't connect to MySQL server on 'mysql.cba.pl' (4) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antygon Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Kurde coś się posypało. Jak naprawię to napiszę:] Ehh nie miałeś gdzie postawić tego katalogu, wczytuje się godzinę. To już na ovh są lepsze serwery i bez reklam.Wszedłem a tu suprise: Can't connect to MySQL server on 'mysql.cba.pl' (4) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL-mann Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Chyba już chodzi kat ... ale dlaczego na cba Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z REKLAMA od A do Z – FIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRM – ZAPRASZAMY DO REKLAMY REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Nie popisałeś się. Cba.pl mi co chwile wywala błędy typu "Too many connections". Standardowa, nieciekawa skórka. Tłumaczyłeś sam chociaż? Linkujesz go w ogóle jakoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 osobiscie nie dodam strony do katalogu na darmowym hoscie znikaja szybciej niz sie pojawiaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antygon Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Sam tłumaczyłem. To jest mój pierwszy katalog:] no rzeczywiście to cba to porażka jest. Gdzie w takim razie stawiać takie darmowe katalogi? Nie popisałeś się.Cba.pl mi co chwile wywala błędy typu "Too many connections". Standardowa, nieciekawa skórka. Tłumaczyłeś sam chociaż? Linkujesz go w ogóle jakoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCATI Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Antygon - gdzie stawiać? Na płatnych hostingach i wykupionych domenach - to przynajmniej jest dla mnie oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Poszukaj na allegro jakiegoś hostingu, koszt to 10-50 pln za rok, domena w promocji 1pln. A dalej to już Twoja praca, ktora będzie na początku bezcenna. Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antygon Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Okay, załużmy, że kupuje 5 hostingów na początek. Jak proponujecie postawić katalog? Free Globes jest wporządku? Antygon - gdzie stawiać? Na płatnych hostingach i wykupionych domenach - to przynajmniej jest dla mnie oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCATI Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Kup jeden hosting, jedną domenę - skrypt to już kwestia, który Tobie bardziej odpowiada (wybór jest spory, zarówno płatne jak i darmowe). Jak już osiągniesz coś z jednym to wtedy myśl o kolejnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antygon Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Tak zrobię Dzięki wszystkim za pomoc i odpowiedzi. Kup jeden hosting, jedną domenę - skrypt to już kwestia, który Tobie bardziej odpowiada (wybór jest spory, zarówno płatne jak i darmowe). Jak już osiągniesz coś z jednym to wtedy myśl o kolejnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antygon Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Dobra, teraz się trochę postarałem:) Tak już lepiej? Proszę o testowe wpisy. www.katalog.emtouch.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Podaj link bez przedrostka 'www' - z tym nie działa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.