Skocz do zawartości

Tematyczne teksty/linki w podkategori

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie może ktoś pomoże. Chciałbym wstawić link na swój katalog na skrypcie otwarty mini 2.0, tak aby się wyświetlał tylko w konkretnej kategorii np. "Hobby, rozrywka" i we wszystkich podkategoriach i wpisach w tym dziale (nad nimi). Da radę to jakoś zrobić?

Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum ;) 

Wszystko zależy gdzie chcesz zamieścić ten link, ale w większości przypadków powinno wystarczyć:

<?
if ($_GET[a]=='kat' && $_GET[id]==5)
echo 'link';
?>

.. jeśli chcesz go w boxie,k musisz stworzyć nowy boks o treści:

<php>link.php</php>

... i plik utworzyć w głównym katalogu o zawartości jak wyżej.

Oczywiście 5 to numer kategorii w której ma być wyświetlany link.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Tam gdzie chcesz wyświetlać ten link, np. w funkcje.php jest bodajże stopka, jak chcesz po prawej lub lewej wykorzystaj sposób opisany przeze mnie powyżej, czyli tworzyć plik link.php z podaną zawartością i includujesz go do boksa utworzonego w PA.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności