mperlam Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witajcie. Zapraszam was na strone www.ciekawatechnika.com Komentujcie no i czytajcie stronke bo warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 na pocztaek wstaw sobie anchor linka po drugie co tu oceniać? WordPress 2.7 Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mperlam Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Dzięki za radę. Proszę o ocenę nie wordepressa tylko mojego szablonu, koncepcji strony. Zapraszam do zostania na stałe jako czytelink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanchez Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Jesli całą grafe robiłeś sam to spox ,ale jeśli nie to po co dodajesz gotowce do oceny strona nie powala, ale też nie odstrasza, 4 z minusamy = ;)powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucider Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Nie ma co oceniać na stronie opartej o gotowy skrypt. Jedyne co to zawartość - ciekawa, widziałem wiele takich blogów zagranicznych, pierwszy raz napotkałem się na rodzimy - powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trawka Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 tresc kopiowana Wynalazki XXI wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzarin Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Za dużo niebieskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mperlam Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Grafikę na stronę zrobiłem sam. Dlaczego uważacie że treść jest kopiowana? Sam piszę artykuły i proszę mnie mnie obrażać jeżeli nie wiecie. Jeżeli macie linki do takich samych artykułów, podawajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 pod kazdym artkiem masz napisane zrodlo. nie jest to link tylko zwykly tekst. nie wiem czy serwisy wyrazaja zgode na publikacje ich tekstow, nawet jesli troche je pozmieniasz. dlatego moze kolega napisal ze kopiowane. Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mperlam Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Wg. tego co rozmawiałem z osobami które się na tym znają... to jeżeli piszę tylko na podstawie kogoś informacji, a NIE ZMIENIAM tekst to mogę umieścić tylko link a w takiej formie bez informowania o tym serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 na takiej zasadzie dziala cale o2 i wszystkie smieciowate serwisy nalezace do niego, ale oni maja kase i prawnikow Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mperlam Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Jasno zaznaczylem ze pisze na podstawie ( i to różnych stron, głównie zagranicznych) a nie kopiuje! Nie wiem po co mówisz w tym momencie o o2. Spojrz na wp które kopiuje artykuły... Poza tym od polskich stron mam zgodę nawet na kopiowanie więc pisanie na podstawie tym bardziej jest pozwalane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.