mperlam Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Witajcie. Szukam automatu lub firmy dzięki której będę mógł dokonać katalogowania mojej strony. Proszę o propozycje bo wiem ze np adder średnio działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Żaden automat. Kataloguj ręcznie, a przy mniejszym nakładzie pracy efekty będą znacznie lepsze niż setki wpisów z automatów. Zobacz ten temat: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=63292 oraz https://www.katalogiseo.info/katalogi,VIP Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Witajcie. Szukam automatu lub firmy dzięki której będę mógł dokonać katalogowania mojej strony. Proszę o propozycje bo wiem ze np adder średnio działa Jak dla Ciebie adder działa średnio to już nic lepszego automatycznego nie znajdziesz iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mperlam Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Dziękuję, a czy styony typu dodajemy.info albo linkiseo.pl i inne tego typu działają?? Szczerze mowiac nie mam ochoty ręcznie tego uzupełniać w katalogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Dziękuję, a czy styony typu dodajemy.info albo linkiseo.pl i inne tego typu działają?? Szczerze mowiac nie mam ochoty ręcznie tego uzupełniać w katalogachTo daj zarobić innym i wynajmij kogoś Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mperlam Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 W takim razie znacie firme lub osobę która na zlecenie zrobi katalogowanie RECZNE?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 ogłaszają się - trzeba czytać, ale katalogowanie trwa cały czas, cały czas pojawiają się nowe - więc też cały czas musiałbyś komuś płacić. Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 W takim razie znacie firme lub osobę która na zlecenie zrobi katalogowanie RECZNE?? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent78 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Ewentualnie popatrz tutaj - ja korzystam regularnie i jestem całkiem zadowolony Pozdrawiam CV po angielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mperlam Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Wciąż nie jestem zdecydowany. Mam na ten cel 100zl. Myślałem nad sprytnym katalogowaniem. Czy program sie opłaca jeżeli wezmę zrobię swoją bazę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
screw Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Opłaca się przy odpowiedniej bazie - ale to nie automat tylko wspomagacz ręcznego... Biuro Rachunkowe Nowy Sącz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil25 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Wydasz 20 zł na addera, a resztę przeznacz na wynajęcie kogoś, żeby Ci dodał stronę do katalogów bardziej wartościowych tj. autorskich, INDEXU itp. Wesele Nowy Sącz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mperlam Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Zakupiłem SK i dzisiaj idę wpłacić kasę Tyle czasu dziennie to chyba dam rade się pomęczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.