Daniel Kędzierski Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 https://www.internetstandard.pl/news/80098.html Skoro więcej razy ludzie szukają niż oglądają PORTAL, czatują, piszą na forach czy czytają wiadomości. te badanie jest stare nowe bije zapewne POlskie portale na głowę. 1 Onet.pl 7 2 google.pl 3 Wirtualna Polska 4 INTERIA.PL % 5 Microsoft 6 Allegro.pl 7 o2.pl Teraz czekajmy az MSN je przegoni. I co zastanawiajace te badanie pokazuje zachowanie polskich uzyszkodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Sorry wpadłem na chwilę i czytam To tylko potwierdza moją opinię że Onet to 19 wiek i przysłowiowa Pani Halinka manipuluje wynikami jak w sredniowieczu. Na szczeście istnieją statystyki które jasno pokazują jak Onet swoją komercją i nachalną reklamą traci interautów szukających na rzecz Google Pociesze was od roku widzę tendencję zmiany strony głownej w przeglądarkach w firmach .Na pytanie czemu zdjeliście Onet odpowiadają prosto Bo otwierają się syfy. Sami sobie kreują przyszłość ich sprawa Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 KILL BILL hahahahahahaha trafione w 100%, =D> =D> =D> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Dlatego trzeba budować sobie nowe zaplecze, tylko na konkurs, a nie korzystać ze starego. Moim zdaniem wyrównuje to szanse między uczestnikami, bo Ci, którzy mają potężny LinkPower teraz będą się bali go wykorzystać w konkursie, gdyż może to się odbić czkawką w o..cie Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Hellz nie chodzi o link powera, bo ten można wygenerować bardzo szybko. Pozatym na poslkie śmieciarki nie muszę miec POWERA robi się to w nich za kilkoma klikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 masz bana w onecie ? mam i ja wlasnie dostalem bana i to kompletnie za nic - Mariusz tez dostal bana - na poczatku myslelismy ze za "udzial w konkursie" ale nie biore w nim udzialu - wogóle nic zlego nie zrobilem. wniosek z tego taki - bo juz od dawna wiadomo ze forum czyta ktos z onetu - ze pozycjonerzy obrywaja za to ze sa pozycjonerami i wypowiadaja sie na temat Onetu a to mi troche przypomnina sklep u Pani Basi w chrząsołowicach dolnych gdzie na podstawie plotek na ludzi patrzy sie krzywo - ludzie - troche powagi #-o sprawdzcie czy tez nie macie bana [edit] sorki za offtopic - na to by sie wogole odrebny temat przydal Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 niby tak ale niech to bedzie przewodni topic na temat konkursu czyli wszystko w jednym na temat calego przebiego. Oczywiscie to tylko prosba do modow. Moze uda nam sie stworzyc GIGA wątek przez 3,5 miesiaca, co wy nato ??? tylko zmienic tytlu na megaważnywątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordbart Opublikowano 24 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 nikt nie dostał bana w o..cie, poprstu coś testują i k..pa im wychodzi, w tym momencie jest wszystko po staremu i są wyniki dla msnbetter thangoogle: https://szukaj.onet.pl/query.html?col=all&o...er%20thangoogle wyprzedaż domen. domeny od 300 pln idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gim Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 faktycznie. ale wczesniej nie bylo i to przypadkiem dla tej frazy. moze ktos z szeregowych tam sie pospieszyl i dostal po lbie od wyzej postawionego. ale mozemy tylko gdybac. edyta: powrocila fraza jak i strony ktore linkowaly anchorem msnbetter ... bo na 100% ich nie bylo godzinę temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 zgadzam sie z lordem, cos testuja... pewna strona komercyjna ktora sie zajmuje wyleciala calkowicie (nie linkuje z niej do konkursu, nie ma jej nigdzie na tym forum itd) - obecnie jest z powrotem na swoim miejscu pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 hm, ale dziwne, moze to faktycznie jakies testy. Poczekamy zobaczymy. Dziwne jest to że jednak wyleciala pewna grupa stron, bardzo trafiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 cos testuja... 1. jest pewne że straja się zapanowac nad ilosc stron z jednej domeny zeby nie zaśmiecały wyników - kombinują z tym: Rozwiń strony ukryte dla tej witryny (278) raz ta opcja jest włączona raz nie 2. drugie to kombinuja z adresami z www i bez www siedze nad tym od rana i wyniki się bardzo zmieniają 3. robot onetu zjada u mnie o 3 dni setki podstron i te srony natychmiast wchodzą do indeksu na pierwsze miejsca i rotuja się ze starymi wynikami - dziwne 4. śledze na bieżaco wejścia z onetu - nawet nie ma tego w wynikach z czego ludzie chodzą na moje strony - wygląda na rotacją albo na jupdate w onecie... Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Co do podstron to fakt to byla bolączka onetu - zawijanie i ograniczenie ilości. A szczeg. jak ostatnimi czasy ludzie zaczeli indeksowac MEGA SERWISY. Moze sie myle w ocenie i nie dali bana, choc jak dla mnie to jest poprostu przywrocony stary wynik a w nowych wynikach strony zostaly zbanowane., Ale poczzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 szookpl nie sądze żeby to był ban, ja nie mogę odnleźć wyników z których mam wejścia na strone w 5 minut po wejściu z onetu - więc to coś innego co zresztą potwierdza ten wątek https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic6549....html&highlight= Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 tzn wg. starej wersji - to było tak że Onet dysponował 2 wersjami wyników, być może tak jest teraz. Lecz nie wiem czy zauważyliście jak Onet w nowej wersji się przedstawia w refererze Onet.pl SA na początku jak startowali była to wersja podająca IP. Tak czy tak ja dzisiaj i tak jestem zadowolony :-) bo dostalem DYPLOM od rady szkoły i całej tam reszty ;-) za tworzenie gazetki szkolnej. Nawet mile uczucie jak się komus pomaga nie oczekujac w zamian nic, to pozniej taki dyplomik daje duzą radość no i oczywiscie piekny atlas samochodowy ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.