piotrek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 MSNFaster ThanGoogle ale faster nie znaczy lepiej... z msn szybciej wylecisz niż z google! - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 hehehehehe dżyszla ;-). Dzis serwujemy spam numer 52938 ;-) tak powinieneś napisać. (zgodnie z uwagami skracam swoje posty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżyszla Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 szook - pomyślę nad propozycją. jestem otwarty na kolejne może ktoś chce skrypcik z dowcipami? wymagania: link do mojej strony :twisted: ale to za tydzień jak juz... Ale tak szczerze - nie warto sobie dowcipów poczytać przy okazji? mgr inż. Dżyszla Zadbaj o chłodzenie komputera w lecie - utrzymaj właściwe temperatury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 https://search.yahoo.com/search?p=MSNBETTER...1&cop=&ei=UTF-8 A tu YAHOO =D> ...nic nie dzieje się bez przyczyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ja mam pusto.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerocool Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Było przez sekundę i wyleciało Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 heheeh ja też :-) mam pusto ale Google cześc pluje :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerocool Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 No i są wyniki w Google https://www.google.pl/search?q=MSNbetter+th...ang=pl&filter=0 Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versis Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 W temacie obok juz było podane dc z wynikami. Swoją drogą to fajną niespodziankę google zrobiło robiąc update kilka godzin wcześniej. Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 może to na cele konkursowe ;-), sprawdza gdzie już kroić :-). Albo przekaz zawarty w haśle zadziałał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 https://search.yahoo.com/search?p=MSNBETTER+THANGOOGLE&sm=Yahoo%21+Search&fr=FP-tab-web-t&toggle=1&cop=&ei=UTF-8A tu YAHOO =D> No to chyba juz tam mnie nie bedzie :? ...nic nie dzieje się bez przyczyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihauu Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 gratuluje szooku Mocny link za złotówę! Dodaj wpis do Katalogu Frets.pl PR3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Szkoda ze wylecialo ... a tak sie cieszylem :roll: ...nic nie dzieje się bez przyczyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerocool Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 No zasadniczo można pogratulować, bo spadku raczej nie powinien odnotować, biorąc pod uwagę tempo google, zanim cokolwiek zrobi to się konkurs skończy Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Pomimo wieku przypomne sobie zabawe w piaskownicy ... kupie foremki online ... sie pobawie w babki piaskowe ...nic nie dzieje się bez przyczyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.