podchmielony Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam. Witryna Golden Retriever. Jeden z artykułów (Dysplazja stawów biodrowych u psa) po napisaniu pojawił się w wynikach wyszukiwania, zanotowaliśmy także wejścia z danych słów kluczowych. Dzisiaj od rana Google nie pokazuje zaindeksowania tej strony: wynik Artykulik jak zwykle został podlinkowany z for tematycznych i witryny o psach. Zabieg stosowany już wcześniej, nigdy problemu nie było. Teraz pytanie: 1. Co może być przyczyną wywalenia z wyników? (o ile to to?) a może raczej: 1a. Czy powinienem się tym martwić, czy po prostu dać czas? 2. A może to kwestia data center (mam nadzieję, że pojęć nie pomyliłem). Sprawdzałem w różnych przeglądarkach, o różnych porach dnia i sprawdzali znajomi z innych części kraju. Wynik ten sam. Pytam, gdyż pierwszy raz się z czymś takim spotkałem i nie wiem, jak powinienem to rozumieć Wspaniałe psy rasy Golden Retriever, lubisz? A jeśli nie, to może chociaż Zespół muzyczny umili czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Rzeczywiście strony nie ma w SERPach google (sprawdzaj raczej w taki sposób: https://www.google.pl/search?hl=pl&q=Dy...=Szukaj&lr=). Nie minęło nawet 24 godziny, za wcześnie na jakieś wnioski. Poczekaj co najmniej kilka dni. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirZooro Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Strona była napisana 13 stycznia - to pewnie przez to. Powinno to minąć do najbliższej pełni księżyca. Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podchmielony Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Po prostu zdziwiło mnie, że strona została zaindeksowana, była, a teraz nagle zniknęła Ok- w takim razie poczekam Wspaniałe psy rasy Golden Retriever, lubisz? A jeśli nie, to może chociaż Zespół muzyczny umili czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.