kozak222 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam, Przegladam oferty rejestratorów po zmianach cenowych w kwestii odnowień. Czy ktoś już znalazł ofertę gdzie rejestracja domeny *.pl jest w gratisowych cenach a jednocześnie odnowienie jest na poziomie ~50zł ? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Szczepanik Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Masz na myśli rejestrację .pl za ~1zł i odnowienie jej na poziomie 50zł? Zapomnij Albo rejestrujesz w cenie standardowej ~12zł albo odnawiasz za znacznie więcej niż 50zł. MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak222 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 hm.. czyli daremnie szukam? .. a może ;-) Jakaś firma która daje upusty przy hurtowej rejestracji domen ("zplecze cza robic")? dropped znalazłem jakieś inne? Ewentualnie jakąś firmę, która daje ODRAZU po rejestracji kod authinfo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 gratis chcesz tanie odnowienie czy domenę .pl do czegoś gratis? Gratisowa cena nawet w wikipedii nie istnieje... www.ovh.pl, 12,20 rejestracja, ~54,90 odnowienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Szczepanik Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ewentualnie jakąś firmę, która daje ODRAZU po rejestracji kod authinfo Praktycznie każda da Ci authinfo jeżeli domenę kupisz w cenie standardowej bez promocji.Przejrzyj na oczy, żadna firma świadomie nie będzie dokładać do interesu nie licząc jednocześnie na zysk przy odnowieniu takiej domeny. MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak222 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 "gratis" - oznacza cene za nowa domene na poziomie <1zł BTW: Szukam ale nie mogę znaleźć statystki polskich firm rejestrujacych domeny. Może ktoś rzucić tym linkiem? Straciłem go z oczu. Praktycznie każda da Ci authinfo jeżeli domenę kupisz w cenie standardowej bez promocji.Przejrzyj na oczy, żadna firma świadomie nie będzie dokładać do interesu nie licząc jednocześnie na zysk przy odnowieniu takiej domeny. ... to było w ramach pojęcia "żart" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 to chyba nikt go nie zrozumiał... ceny na poziomie 12 netto za rejestrację i 50 netto za odnowienie - jak dla mnie są jak najbardziej do przyjęcia prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak222 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 @Stwor - ceny owszem ale to morze ofert.. przechodzące w może gdzieś jest taniej mnie zainteresowało ovh ma dobra ofertę, jednak maskowanie whois nie istnieje, ktore firmy maja podobne ceny z PEŁNĄ opcja maskowania whois? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 masternet.pl, ovh.pl @Stwor - ceny owszem ale to morze ofert.. przechodzące w może gdzieś jest taniej mnie zainteresowało Taniej to może być w sensie dosłownie kilku groszy. Każda firma musi przecież określoną kwotę odprowadzić do NASKu, więc taniej niż 12 PLN się po prostu nie da (jeżeli przedłużenie ma być w cenie ~50zł) ovh ma dobra ofertę, jednak maskowanie whois nie istnieje, ktore firmy maja podobne ceny z PEŁNĄ opcja maskowania whois? Maskowanie dla PLek oczywiście, że jest i to nawet "obowiązkowe" jeżeli domenę rejestrujemy jako osoba prywatna. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.