Piotruś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam, już dawałem tę stronę do oceny jednak na chwilę obecną z poprzedniej wersji to właściwie tylko grafika pozostała, tak więc zapraszam na stronę, wszelkie sugestie mile widziane. KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skera Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 niebieski to głupi kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 niebieski to głupi kolor Dejta spokój. Niebieski to kolor uniwersalny. Szata graficzna jest przyzwoita. Mam nadzieję że serwis będziesz uaktualniał regularnie i strona stanie się popularnym centrum zwiastunów w Polsce. Niech nie brakuje ci zapału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Za dużo reklam. Wygląda jak MFA. Użytkownicy nie będą korzystali z tej strony - będą uciekali tak szybko jak tylko na nią wejdą, nikt jej nigdzie nie poleci. Najpierw wygeneruj ruch, zdobądź użytkowników a później atakuj ich reklamami. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eros Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Szata graficzna jest Ok Kilka uwag z mojej strony: 1. Obrazki sztucznie przeskalowane za pomocą "width i height" w html-u. Miniaturki zdjęć nie mogą mieć po 200-300 KB, strona będzie się ładowała zdecydowanie dłużej, nieładnie tak przeskalowane obrazki wyglądają oraz jest to marnotrawstwo transferu. 2. Pole wyszukiwarki w topie strony jest trochę za mało widoczne. 3. Zakładka kontakt - wielkość pól formularza to jakieś nieporozumienie. Być może Ziemia jest piekłem innej planety...Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 1. zgadza sie, to zostanie poprawione, juz w tapetach i galeriach stosowane sa 'normalne' miniaturki, na plakaty tez przyjdzie kolej / w sumie okazało się, że da rade to zrobic szybciej niz mozna sie bylo spodziewac 2. no poki co tak musi byc 3. to fakt:) male niedopatrzenie, zaraz poprawie od reki dzieki na sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skera Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 1. zgadza sie, to zostanie poprawione, juz w tapetach i galeriach stosowane sa 'normalne' miniaturki, na plakaty tez przyjdzie kolej / w sumie okazało się, że da rade to zrobic szybciej niz mozna sie bylo spodziewac2. no poki co tak musi byc 3. to fakt:) male niedopatrzenie, zaraz poprawie od reki dzieki na sugestie i tak niebieski to głupi kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zrób na próbę delikatny :hover linków w menu (prawym i lewym) i sprawdź jak będzie. Po co ten tytuł w URL ? www.zwiastunyfilmowe.pl/film.php?id=4%20title=X-Men%20Geneza:%20Wolverine Albo zrób przyjazne i ładne URL albo skróć je tylko do id=n i zostaw... Szczególnie, że jak klikam w obrazek to przenosi bez title, a jak w tytuł to przenosi do tej samej podstrony ale w URL jest jeszcze zmienna title - 2 podstrony z identyczną treścią o różnych URL - błąd. Po wysłaniu komentarza jest informacja Komentarz zosta� wys�any!Powr�t i na całej tej podstronie są krzaki.Przy wysyłaniu czegokolwiek przez 'kontakt' lub 'współpraca' nie filtrujesz danych, nie sprawdzasz nawet czy wszystkie pola są wypełnione. Przeszkadza nadmiar reklam... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Co do adresu to skrypt był kopnięty, już poprawione..., krzaczki też zaraz powinny zniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Nie oceniam budowy strony, grafiki itp. ale zatrzymałeś mnie prawie godzinę na stronie, a zwykle na stronach z klikniętego linka spędzam kilka sekund ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Poszedłem za radami i wywaliłem na chwile obecną większość z reklam, pobawiłem się tez trochę stylami, mam nadzieje, że się podoba:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fyner Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 ogólnie ładna strona... taka mała uwaga, te "podkreślenia" w menu trochę Ci się poprzesuwały w prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.