Marcin Habryń Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Witam, mam na imię marcin. pozdrawiam wszystkich optymistycznych optymizerów. Marcin Hodowla Leminiscatus Labrador retriever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Witaj na forum Cieszę się, że Twój wpis znalazł się w Otwartym Katalogu Internetowym - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melassa Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 witaj milo widziec nowe twarze jak tutaj trafiles ?? Check email deliverability tool Maildog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coroner Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Witaj Na zlecenie litery w zdania składam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strupii Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Habryń Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Witajcie wszyscy. Dawno temu pracowałem w pewnej internetowej firmie, nawet na dość eksponowanym stanowisku. I wtedy byłem mądry, nawet uczyłem innych w takiej dużej szkole. A potem zająłem się zarabianiem pieniędzy i nie miałem czasu na internet - w sensie developerskim. A ostatnio żona skłoniła mnie do odświeżenia strony internetowej i po pierwszej fascynacji CMSem jakiego jej postawiłem do zabawy w redakcję serwisu przyszła do mnie ze słowami - a czemu w wyszukiwarce xxx to jesteśmy na 56 stronie? I tak trafiłem na to forum. Bardzo mi się podoba bo ludzie tacy mili i akcję L=K wspierają ;-))) Marcin Hodowla Leminiscatus Labrador retriever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Witaj na forum milo ze tu wpadles . https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Witam kolejnego krakowiaka! Witaj, strasznie podobaja mi się Labradorki Retrieverki - znajomi mają, jeżdzą do N.Sacza na szkolenia co sobote, piękne i inteligentne psy te maleństwa, a widzę że jesteś kolejną osobą z Krakowa, zapraszam do oddania głosu w ankiecie dotyczącej centrum optymalizacji - Krakowa Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Witam Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adore Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 I ja rowniez przylaczam sie do powitan Pseudopozycjonowanie by Adv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabi Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 pozdrawiam dabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalewsm3 Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 Narty :..: Wykładziny :..: Projektowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 witaj Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxygene Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 ciagle tylko krakow i krakow... :cry: kiedy bedzie ktos z moich okolic? (podkarpacie) słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej (łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.