dave84 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witam, mam kilka pytań... Jeśli chcę zrobić przekierowanie na nową domenę i chcę to zrobić na każdej podstronie to mogę zrobić tak? W PHP nagłówku każdej podstrony -> <?php if($_SERVER["HTTP_HOST"] !== 'www.nowadomena.pl/') { header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently"); header("Location:https://www.nowadomena.pl/przykladpwa_podstrona.html".$_SERVER['REQUEST_URI']); header("Connection: close"); exit(); } ?> I czy mogę zrobić takie przekierowanie mając na stronie adsense? Zrobić mapę nowej domeny i ją dodać? Po jakim czasie można usunąć starą stronę? Pewnie już to było ale z przekierowaniem wyskakuje multum tematów kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Tak, możesz tak zrobić. Na stronie może być cokolwiek, bo instrukcja exit(); przerywa wykonywanie skryptu. A starą stronę można usunąć jak google zaindeksuje nową - to chyba oczywiste. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verSuS Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Tak, możesz tak zrobić. Na stronie może być cokolwiek, bo instrukcja exit(); przerywa wykonywanie skryptu. A starą stronę można usunąć jak google zaindeksuje nową - to chyba oczywiste. oczywiście jeżeli linkowałeś podstrony to nie usuwaj ich dopóki nie postarasz się o nowe linki do nowych podstron. TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink) HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5) Sławomir Siudek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2rt0sz Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 [...]Po jakim czasie można usunąć starą stronę? Pewnie już to było ale z przekierowaniem wyskakuje multum tematów Wszystko zależy od tego jak szybko nowy serwis się zaindeksuje. Może to być tydzień, a mogą to być i nawet 3 miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FID Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 podłączę się pod temat wykonanie 301 w poniższy sposób przenosi wszystko do strony głównej nowej domeny: RewriteEngine On RewriteRule ^(.*)$ https://www.nowa_strona.pl/$1 [R=301,L] Jeśli stara strona jest dobrze zaindeksowana to czy nie lepiej oprócz przekierowania w sposób powyższy wykonać przekierowanie mocnych podstron na podstrony nowej domeny RewriteEngine on RewriteCond %{QUERY_STRING} ^ID=sylwester(.*)$ RewriteRule ^start.php$ https://www.nowa_strona.pl/sylwester.html? [R=301,L] Czy to ma sens czy lepiej wykonać standardowe 301 i czekać ? Opaski bezpieczeństwa dla dzieci || Hotel w Kołobrzegu z dużym basenem || Nie ZGUBKA na rękę dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Czy to ma sens czy lepiej wykonać standardowe 301 i czekać ? Ma sens, po co wyrzucać coś co jest w indeksie i ponownie to indeksować, jak można wykorzystać to co jest w indeksie zmieniając tylko postać linków? Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Wszystko zależy od tego jak szybko nowy serwis się zaindeksuje. Może to być tydzień, a mogą to być i nawet 3 miesiące. Dzięki wszystkim, po 2 dniach zaindeksowało już nową kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.