Accid Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Witam, Co znaczy info: "Referrer: Z Twojego bloga", w wtyczce Wassup? Normalnie jak ktoś wchodzi z wyszukiwarki to referrer jest np google, images.google itd. Jak ktoś wchodzi przez wpisanie adresu w przeglądarce to jest: Referrer: bezpośrednio. A "Z twojego bloga"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 z jakiejś podstrony Twojego bloga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Accid Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Raczej nie bo to wygląda na wejście prosto na podstrone ale nie bezpośrednio ani przez wyszukiwarke... Z innej podstrony też nie bo wcześniej nie ma odnotowanego wejścia na nią. Wygląda to tak: /podstrona Referrer: Z Twojego bloga Hostname: *** a poniżej dalsze odwiedziny z tego IP. ->/podstrona2 ->/podstrona3 itd. Natomiast odwiedziny bezpośrednie wyglądają np tak: /podstrona Referrer: Bezpośrednio Hostname: crawl-66-249-66-167.googlebot.com lub /www.mojadomena.com <- tu jest wejście przez pasek adresu przeglądarki Referrer: Bezpośrednio Hostname: *** Wiem, że trochę zagmatwane moje pytanie ale nie wiem jak to wytłumaczyć lepiej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.