coolos Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam Wszystko było dobrze, a tu wczoraj koło 18 strona wypadła z top 10 na wszystkie słowa kluczowe, na 5,6 stronę. Strona istnieje już prawie 2 lata w sieci i od jakiegoś roku byłem cały czas pierwszy na niektóre słowa kluczowe, aż do wczoraj. Korzystałem z systemu wymiany linków i teraz nie wiem, czy konkurencja mogła mnie dodać do "spam report" googla czy to coś innego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 poczytaj dokladnie o filtrach - coraz czesciej i gesciej sa rozdawane temat rzeka i raczej nikt w tej kwestii ci nie pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolos Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Poczytałem trochę o filtrach w tym roku i faktycznie nie wygląda to wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firewall Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Jest jedna zasada NIE WALI SIĘ SYFU NA STRONY NA KTÓRYCH CI ZALEŻY a później płacz. To już stwierdzone że za swl dostaje się filtra lub banana - według mnie zgłoszenie do google było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dose Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 ja też koło 18ej wczoraj cos dostałem takiego. Więc jakas większa akcja, bo już wczoraj ktoś sie na to skarżył pzdr co by tu wstawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yannkes Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 u mnie tez kolo 18:00 poleciala ale to bylo do przewidzenia wczesniej juz pisalem ze strona wylatuje na tydzien, czasem dwa a wraca mniej wiecej na 48h - no i wlasnie wczoraj kolo 18:00 minelo te 48h... dziwne i mega upierdliwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolos Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Wydaje mi się że załatwiła mnie konkurencja, moja wina, moja wina :/ Napisalem do google o ponowne rozpatrzenie zgłoszenie, może to cos pomoże, poczekam, przygotuje przez ten czas nowa odsłone serwisu i jak dalej będzie filtr to 301 i zmiana domeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.