JarekMk Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Warto tworzyć nowy katalog stron? Powiedzmy że ostatnio ma duuuużo czasu. Powiedzmy że wpisy dodawane były by automatycznie, ale każdy z nich monitorowany przez mnie. Czy coś takiego ma sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehow Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Warto tworzyć nowy katalog stron? Powiedzmy że ostatnio ma duuuużo czasu. Powiedzmy że wpisy dodawane były by automatycznie, ale każdy z nich monitorowany przez mnie. Czy coś takiego ma sens? Na domenie PR=3 z wpisami minimum pr=2 pelna moderacja warto + unikalny ip :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekMk Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Jedynie IP mam własne = VPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehow Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Jedynie IP mam własne = VPS wiec postaw cos na tej stronie wordpressa albo nawet statyczne html podlinkuj delikatnie zapomnij na miesiac podklinkuj zmien tresc i zapomniij n amiesciac powinno urosnac do pr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekMk Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ale podlinkować do czego? Aha jeszcze taka informacja, nie było by na nim żadnych linków reklamowych, ani innych reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakob Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Jeśli ma to być część większego planu - warto. Dywersyfikacja zaplecza zawsze jest w cenie. Ale maksymalnie ogranicz konieczność swojej ingerencji w obsługę (zaimplementuj mechanizmy, które będą odwalały większą część roboty za Ciebie, a przynajmniej wysyłały sygnały czemu się dokładniej przyjrzeć). Jak będziesz miał coraz mniej czasu (a na pewno tak będzie) docenisz pracę wykonaną teraz... Rzetelne zarządzanie nieruchomościami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2rt0sz Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Moim zdaniem można postawić katalog stron, jednakże by był on skuteczny (dobra indeksacja) musiałbyś pozmieniać standardowy theme i zadbać o moderację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Getka Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Katalog warto stawiać, chociażby dlatego by adder nabił Ci site'u a później możesz zdobyć punkty w SWL. Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo. Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Ale podlinkować do czego? Z innych stron podlinkować swój katalog. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekMk Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 A jaki polecacie w tym momencie skrypt katalogu? Naczytałem się na forum trochę tematów ale bardzo różne opinie są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 A jaki polecacie w tym momencie skrypt katalogu? Naczytałem się na forum trochę tematów ale bardzo różne opinie są... ja oczywiście polecam najnowszego otwarty mini mod v2.0 - naprawdę cuda można zdziałać na tym darmowym skrypcie (np. https://www.katalog.top-3.pl). Jeśli jednak chcesz naprawdę postawić profesjonalny katalog na długie lata a nie chcesz/nie umiesz programować własnego skryptu to INDEXU - tyle że jest płatny (i to dość bardzo).. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Getka Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 qlweb by Jachu Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo. Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 pamietaj ze w skryptach jest masa linkow w stopce, dlatego czasami warto dac te 100 dolcow ikupic np indexu czy esyndicat. Niezly jest tez np freeglobes. Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2rt0sz Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Katalog warto stawiać, chociażby dlatego by adder nabił Ci site'u a później możesz zdobyć punkty w SWL. Z tymże najpierw taki katalog musi się zaindeksować, a z typowym qlwebem jest coraz gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Getka Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Za indeksowanie kilka tysięcy podstron qlweba to obecnie żaden problem. Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo. Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.