Odoakr Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witam! Wrzuciłem swoje notatki ze studiów w formie kilkudziesięciu pytań i odpowiedzi w formie stronki do neta - ruch jest z niszówek, a ja chcę trochę zarobić na adsence. Problem w tym, że notatki są z... hydrologii, więc wyświetlaną się reklamy pasujące do kontekstu: - systemy dla wodociągów - autokatalizatory - cięcie betonu - kominki wodne - laser water jet czyli coś co nie za bardzo interesuje studentów, uczniów liceów, a to dla nich jest serwis. Czy ktoś próbował jakiś sposobów na wpłynięcie na treść reklam? - umieszczenie zgrabnie zredagowanego tekstu na każdej stronie z dużą ilością słów student, studiowanie - jakaś chmurka słów kluczowych - meta tagi - ... (miejsce na Wasze pomysły) robiliście coś podobnego? były efekty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech_85 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Możesz np jeszcze skorzystać ze znaczników typu: <!-- google_ad_section_start --> <!-- google_ad_section_end --> dzięki, którym wskażesz google, do którego fragmentu tekstu powinien dopasować reklamę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odoakr Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Możesz np jeszcze skorzystać ze znaczników typu:<!-- google_ad_section_start --> <!-- google_ad_section_end --> dzięki, którym wskażesz google, do którego fragmentu tekstu powinien dopasować reklamę. A o tym nie słyszałem... Ale to nie pomoże, bo na stronie jest tylko opis typów lodowców - nic o studiach. liceum itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Pobaw się zmiennymi: document.referrer document.location w javascript, będziesz mógł wyświetlać dobrze płatne reklamy niezależnie od tematyki strony. stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verSuS Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 document.referrerdocument.location Ciekawe to co piszesz. Wiecie jak zrobic, zeby przy zmianie location dalej ladowala sie moja strona, a nie ta podana w location? TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink) HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5) Sławomir Siudek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaroc Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 How to hide adsense from bad traffic https://biznz.org/monetize-your-site/how-to...social-traffic/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitynaczasie.net Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Daj tekst o student, studiowanie, podlinkuj na te frazy powinny wejsc reklamy z tej kategori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.