coval Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Witajcie, mam tematyczne zaplecze z artykułami. Czy ma sens linkowanie do strony docelowej zarówno z treści jak i sitewide z paska bocznego? Czy takie "podwójne" linkowanie cos mi da, czy nie warto sie w to bawić i pakowac linki wyłącznie sitewide w stopce/pasku bocznym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian88 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Linkuj z treści, staraj się różnicować linkowane frazy żeby się nie powtarzały i kieruj je na stronę główną oraz podstrony, pamiętaj żeby linki nie powtarzały się na danej podstronie... Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozbik Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Mam prośbę: czy mógł by mi ktoś pokazać jak takie zaplecze z artykułami wygląda. Wiem jak to zrobić ale pomysłu jak to ma wyglądać zupełnie nie mam. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Dziwne posunięcie z wyciąganiem zaplecza :/ Człowieku - poczytaj, pomyśl, pamiętaj i próbuj. Poczytaj zawartość forum bo wszystko tu masz. Pomyśl trochę samodzielnie. Pamiętaj o tym co wyczytałeś i to stosuj. Próbuj bo na próbach wszyscy się uczymy. /edyta: Szablon: ..............TOP.............. 1...............2................ 1...............2................ 1...............2................ ..............3.................. 1 - menu/sidebar 2 - treść z linkami 3 - stopka Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coval Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 @rozbik freecsstemplates.org, wybralem sobie templatke, wepchnalem w nia kod php, dodalem troche tresci i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardyTwardy Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 I teraz wybierz inną templatkę i powtórz to XX razy. Pawel Pawlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.