beha Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Interesują mnie mini konta, zna ktoś jakieś ciekawe oferty? Coś w stylu: 20mb powierzchni, transfer 0,5-1GB/miesiąc, php + mysql( baza 1 mb), mod_rewrite, możliwość podpięcia 1 domeny. Zazwyczaj te startowe oferty kształtują się na poziomie 100zł, potrzebne by mi były te konta tylko do pozycjonowania, interesuje mnie to, aby stały na różnych IP. Jakie jest w ogóle pole manewru ? Czy w polsce lub gdzie indziej, można kupić tego typu konta za cenę np 30zł-40/rok (z podatkiem)... Kupienie 20 kont po 100zł każde nie za bardzo mi się uśmiecha i nie potrzeba mi aż tak wymagających kont jak np.5Gb transferu. Darmowe nie wchodza w grę zawsze są jakieś ograniczenia, reklamy, niemożność podpięcia domeny itd... ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 podpinam się pod prośbę .. sory za posta, ale inaczej nie będzie powiadomień ;] opzdr. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 20mb powierzchni, transfer 0,5-1GB/miesiąc, php + mysql( baza 1 mb), mod_rewrite, możliwość podpięcia 1 domeny. Mogę zaoferować takie konto za 5 zł/m. Kontakt mailowy albo PW. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beha Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 No właśnie takie ceny by mogły chyba tylko funkcjonować na zasadzie, że każdy ma konto reseller i wymienia się z innymi powierzchnią i transferem, albo sprzedaje za niewielką opłatą. Może dajmy w tym wątku oferty takich mini kont i informację na jakim adresie IP, by to stało. Nie wiem szczerze mówiąc czy to zda egzamin... I czy stawianie stron na różnych IP ma sens teraz, kiedy funkcjounuje wiele systemów wymiany linków ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosomy Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Interesują mnie mini konta, zna ktoś jakieś ciekawe oferty? Coś w stylu: 20mb powierzchni, transfer 0,5-1GB/miesiąc, php + mysql( baza 1 mb), mod_rewrite, możliwość podpięcia 1 domeny. zacznij gdzies od polowy tego spisu, ostatnio zauwazylem tam duzo, ehmm, firm z serwerami w USA Albert Przykładowe prace magisterskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 najtaniej to na allegro (bardzo wielu hostingowcow zaczyna od tego bo w krotkim czasie moga sprzedac wszystko tak zeby nie wychychodzic na minusie a dopiero potem podnasza ceny lub odrazu na www ceny sa wysokie z limitami a na allegro no limit za smieszne pieniadze) tak zaczynal inten.pl iserver.pl host24.pl itd... https://www.webhostingtalk.pl/ranking.php tutaj tez bedzie kilka firm po 30zl rocznie Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versis Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 na www.fc.pl masz 2 gb transferu/miech za 35 zł rocznie na www.e9.pl masz 5 gb transferu/miech za 35 zł rocznie tylko te znam i też podpinam sie pod prosbe Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 icx.pl » 35mb miejsca » 1gb transferu/msc » 1 konto e-mail » 1 konto ftp » 2 bazy MySQL » 10 subdomen 2,5 zł x 12 = 30 zł... usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 20mb powierzchni, transfer 0,5-1GB/miesiąc, php + mysql( baza 1 mb), mod_rewrite, możliwość podpięcia 1 domeny. Mogę zaoferować takie konto za 5 zł/m. Kontakt mailowy albo PW. Class A IP 65.254.54.122 Bardzo szybki serwer i bezawaryjny. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versis Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Na tle innych torche słabo wychodzisz bo to bedzie 60 zł, jak bys dał tak np. 35 -40 zł rok to by była fajna oferta(chyba ze serv w polsce) Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Mój serwer posiada wszelkie możliwe funkcje, nie ma ukrytych limitów, czy ograniczeń. W razie potrzeby można doinstalować, a serwer znajduje się w USA. Mogą być dwie domeny podpięte, jak ktoś potrzebuje. PS. na e9.pl miałem konto i nie polecam. Admin "Hi Tomasz" przy każdej awarii twierdzi, że to z winy skryptu jakiegoś użytkownika;) Działanie tamtejszej poczty jest straszne, maile często nie dochodziły. Po prostu serwer jest bardzo słaby. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beha Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 na www.fc.pl masz 2 gb transferu/miech za 35 zł rocznie Szkoda tylko, że nie ma tam mysql. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Szkoda tylko, że nie ma tam mysql. Skoro to tylko na pozycjonowanie, to łącz się z innym serwerem mysql.. gdzieś indziej. pozdr. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beha Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 to łącz się z innym serwerem mysql. A tak apropo tego, to niestety większość pozwala tylko na łączenie się z localhost ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 A tak apropo tego, to niestety większość pozwala tylko na łączenie się z localhost Oj,.. raczej nie potrafisz skonfigurować Bo tam jest taki bajer: w CPanelu masz do dodania bazy danych. Następnie użytkowników i łączenie użytkowników z bazami. Na samym dole jednak masz też opcję, która umożliwia podanie hostów, z których można się łączyć do bazy.. domyślnie jest to tylko localhost, ale jak dasz jako hosta %, wtedy można się połączyć wszędzie... pozdr. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.