MikołajZ. Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 https://www.directory.gigadownload.net.pl/f...vase,s,707.html Przyjmujesz takie wpisy ? Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Oj.. nie polecam dodawać stron do tego katalogu.. Moja strona, którą dodałem kilka m-c temu została dziś usunięta, powód - strona bez wartości.. A jak zapytałem dlaczego została usunięta, to dostałem odpowiedź, że wystarczy, że Kukis wie iż jest to zaplecze. Śmieszne, bo nie wiem co w tej stronie jest bez wartości (treści unikalne, PR3, kilka k bl). Nie polecam! Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Echh... kiedyś akceptowałem wpisy nie patrząc nawet co zostało dodane (mówię serio). Oprócz wyższej wspomnianej strony (która miała kilka podstron, aktualizowana tylko dwa razy [w czerwcu i lipcu]) wyleciało dzisiaj więcej stron - głównie związanych z finansami (opartych na PP i zapleczówki). Tak czy inaczej wartościowa strona przydatna dla użytkowników na pewno zostanie zaakceptowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Wartościowa strona to dla Ciebie jaka to strona ? i wogóle.. po co akceptujesz strony, które potem usuwasz ? Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Bo kiedyś nie potrafiłem racjonalnie ocenić wartości strony? Uczę się powoli i na własnych błędach. Przyjmujesz takie wpisy ? Wpis był przyjmowany za czasów phpLD - wtedy nie zwracałem uwagi na nic. Wpis usunąłem za opis, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 W katalogu "Directory.GigaDownload.net.pl" jest już aktywnych 5000 wpisów. Trochę statystyk: Liczba tagów: 19003 Zbanowanych url: 563 Ilość kont userów: 307 Odwiedzin dziennie: ~100 Pagerank: Google site: 27000 Yahoo linkdomain: 92019 Darmowy/Płatny: W pełni darmowy (póki co) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 W katalogu "Directory.GigaDownload.net.pl" jest już aktywnych 5000 wpisów. [...] Odwiedzin dziennie: ~100 [...] Yahoo linkdomain: 92019 Przy tylu wpisach i linkach powinieneś mieć ich o jedno 0 więcej iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.