luman Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 sluchajcie czy wczoraj u was tez taki boom, ja z poczatku myslalem ze to jakis blad w statsach ale juz na 2 sitach mam taki boost jak u was? Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
101krecikow Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Wygrzali się na słonku i zatęsknili za netem . U mnie podobnie. tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżyszla Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 W moich statystykach norma, żeby nie powiedzieć, że nawet niewielki spadek... Może jakaś tematyka bardziej poszukiwana? Zasłony przydatne na upalne dni mgr inż. Dżyszla Zadbaj o chłodzenie komputera w lecie - utrzymaj właściwe temperatury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luman Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 ej no cos u mnei nie tak wczoraj wzrost prawie 4-krotny niby wszystko wporzadku ale jest jeden mankamencik mioanowicie w statsach adsense nie widac zwiekszenia wyswietlen takze nei lapie gdzie mi moze nabijac tak wizyty bo to juz chyba lekka przesada wzrost 4 krotny ?? no chyba ze z yahoo korzytsa masa polakow .... Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Żebym miał tak na codzień, jak wczoraj... Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luman Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 mam statsy webalizer , co mogloby mi nastukac tyle wejsc procz userow... poradzcie chlopaki cos mi sie nei chce wierzyc ze ze sredniej 500-700 wskoczylo na ponad 2k ... Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 co mogloby mi nastukac tyle wejsc procz userow... Boty, początkujący programiści (ja kiedyś michałowi transfer przygrzałem, jak robiłem bota ;D).. możliwości wiele. pozdr. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luman Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 boty powiadasz, a nie jest tak ze one wywolania (bandwidth oczywiscie tez) zwiekszaja a nei wizyty no chyab zeby nagle z kilkuset ipkow uderzyly ??? Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 A jak są naliczane wizyty w tym systemie statystyk? Bo jak wiadomo html jest protokolem bezstanowym, dlatego każdy może sobie liczyć wizyty jak chce ;] opzdr. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luman Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Visits occur when some remote site makes a request for a page on your server for the first time. As long as the same site keeps making requests within a given timeout period, they will all be considered part of the same Visit. If the site makes a request to your server, and the length of time since the last request is greater than the specified timeout period (default is 30 minutes), a new Visit is started and counted, and the sequence repeats. Since only pages will trigger a visit, remotes sites that link to graphic and other non- page URLs will not be counted in the visit totals, reducing the number of false visits. tak wiec anwet jakby co 30 minutek inny ip toby 2k nie nastukalo chyba... Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Wiesz jak działa DDoS? Może ktoś kombinował na Twoim serwerze? opzdr. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sid1972 Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Ta u mnie staty od wczoraj jadą na 30 % normalnego stonyu zamiast 20 K to mam maxymalnie 7 K i mnie kielnia strzela bo nie widze powodu zmian Wrocław Warszawa Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.