yavaho Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Czy jest możliwość odinstalowania IE7 jeżeli przeglądarka ta była juz w pakiecie instalacyjnym WinXP SP3 ? Czyli nie ma jej na liście "dodaj lub usuń programy". Chcę zainstalować IE6 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Z tego co pamietam to po zainstalowaniu SP3 nadal mam IE6 więc pewnie musiałeś coś wybrać podczas instalacji albo już miałeś IE7 https://support.microsoft.com/kb/950719 Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ale to nie było tak że najpierw był instalowany WinXP a potem SP3 Tylko instalka WinXP juz zawierała w sobie SP3. Czyli była to jedna instalka, więc nie ma mozliwości nawet odinstalowania SP3. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 a moze zostaw ie7 i doinstaluj wczesniejsze? https://tredosoft.com/Multiple_IE pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Najbezpieczniej było by zainstalowac XP na jakims virtualBOX i testować. Na pewno da się metoda siłową tylko może być ryzyko że komp nie wstanie. Jak znajdziesz rozwiazanie wpisz w tym wątku. Jak sie nie uda do piatku to mogę pomóc z rozwiązaniami siłowymi Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Czy w tym pakiecie Multiple_IE są oryginalne wersje IE? Czy zawierają wszystkie bugi tak jak oryginale? Ja potrzebuje to IE6 tylko i wyłącze po to aby zobaczyc jak wyglądają pod nią i działają nowo zrobione strony Mam IE7, FF, Opere i do niedawna na drugim kompie miałem IE6. A teraz nie mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inco Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Jak chcesz to sprawdzić możesz skorzystać z tej strony: https://browsershots.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 browsershots.org znam Troche za długo czeka sie tam na efekt. Robiąc nowy layout strony musze widzieć od razu co mam jeszcze pokręcone i co sie rozjezdza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inco Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 No w sumie racja, też tą stronę znam od dawna, ale zauważyłem że bardzo rzadko jej używam( czasem jak już chcę zobaczyć na IE 5.5 lub 5.0, czy strona jest w miarę czytelna ). To chyba zostaje ci tylko Multiple_IE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ja potrzebuje to IE6 tylko i wyłącze po to aby zobaczyc jak wyglądają pod nią i działają nowo zrobione strony ja wlasnie do tego uzywam. czy sa wszystkie bugi? hgw pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Te Multiple_IE moim skromnym zdaniem nie działaja dokładnie tak jak wersje zainstalowane. Do testowania koniec konców wykorzystałem virtualBOX z obrazami odpowiedniej wersji IE Ewentualnie można użyć obrazów virtualPC go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=70868 Wszystko oczywiscie zgodne z prawem Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qiqqq Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 A próbowałeś: Start - Panel Sterowania -> Dodaj lub usuń programy -> Dodaj/Usuń składniki Systemu Windows -> odznaczasz to czego nie chcesz mieć i klikasz "Dalej" ? notebooki - wszystko o notebookach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Start - Panel Sterowania -> Dodaj lub usuń programy -> Dodaj/Usuń składniki Systemu Windows -> odznaczasz to czego nie chcesz mieć i klikasz "Dalej" Zostają usuniete tylko skróty do IE (w menu start, na pulpicie itp), zostaja usuniete pewne wpisy w rejestrach, np te ktore kojarzą że pliki html ma otwierać IE7. Czyli dalej jest ale go nie widać A inatsalka IE6 w dalszym ciągu wykrywa nowsza wersję. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.