kangurrr Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Witam! Mam takie pytanka: 1.pod wzgledem seo jest lepiej zalozyc bloga na wordpressie czy zalozyc sobie wordpressa na jakims swoim serwerze np:home.pl ????? 2.ktory adres bedzie lepiej podchodzil dla google: weselicho.wordpress.com czy alias weselicho.dobre-blogi.pl ?? thx ebialystok.pl - Firmy Białystok Nowy branżowy katalog firm województwa Podlaskiego to Podlasie Online. Sale weselne Białystok to miejsce gdzie zorganizujesz imprezę okolicznościową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Z punktu widzenia seo to najlepiej mieć dwa a nie jeden. Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 weselicho.wordpress.com jest już zajęte;) Z moich obserwacji wynika, że na wordpressie indeksują się troszeczkę szybciej blogi, jednak chyba lepiej jest na swoim, wygodniej, bo więcej można zrobić, przynajmniej jeśli chodzi o dodatki i themes. Chyba wysyłałem Ci maila, ale napiszę i tutaj: Dodaj swoją stronę do Spisu stron weselnych. Od wczoraj zacząłem linkowanie na wpisy, które tam są. Dodaj swój to też go podlinkuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 weselicho.wordpress.com jest już zajęte;)Z moich obserwacji wynika, że na wordpressie indeksują się troszeczkę szybciej blogi, jednak chyba lepiej jest na swoim, wygodniej, bo więcej można zrobić, przynajmniej jeśli chodzi o dodatki i themes. gdy zalozysz na wordpres.com masz go za darmo i za darmo masz tez minimalne podlinkowanie ale gdy zapragniesz zrobic z tego wartosciowe blogi, mocno podlinkowane, stwierdzisz ze bedziesz potrzebowal wlasnego hostingu, ktory bedziesz musial od poczatku podlinkowywac JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Dokładnie o tym samym mówiłem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangurrr Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Siemanko dzieki panowie za info.Jak narazie bede robil chyba bloga na wordpressie.Zrobilem narazie aliasa https://www.agroturystyka-podlaskie.dobreblogi.pl/ do agroturystyka1.wordpress.com Wodzireju thx za maila i juz dodaje do nowego katalogu a tak na marginesie to gdzie kupujecie najtansze domeny?jesli to nie tajemnica aha wodzireju wyslesz mi swoje linki na temat seo? thx ebialystok.pl - Firmy Białystok Nowy branżowy katalog firm województwa Podlaskiego to Podlasie Online. Sale weselne Białystok to miejsce gdzie zorganizujesz imprezę okolicznościową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Wodzireju thx za maila i juz dodaje do nowego katalogu A nie ma za co;) Wpis podlinkuję jak tylko wrócę z pracy. aha wodzireju wyslesz mi swoje linki na temat seo? Nie bardzo rozumiem o jaki linki Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangurrr Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 to znaczy chodzilo mi o twoje ulubione bookmarks typu blogi o seo,narzedzia online itd.... ebialystok.pl - Firmy Białystok Nowy branżowy katalog firm województwa Podlaskiego to Podlasie Online. Sale weselne Białystok to miejsce gdzie zorganizujesz imprezę okolicznościową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Jedyny blog o seo jaki czytam to blog Lexy: Lexy's Seo Blog. A z narzędzi używam tylko analytics. Nie jestem pozycjonerem, więc raczej moje sugestie na nic Ci się zdadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.