craker Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 dzięki, ale sobie poradziłem, napisałem sam sobie taki agregator i zawiera wszystko to co chciałem. A jeśli chodzi o szablony to żaden problem, znam osobę, która wykonuje takie rzeczy i miałbym za free od niego taki szablon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmiar Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 chocicaż na tym ThePortal 2 można też coś takiego zrobić, ostatnio pokazał się fajny dodatek ;] https://url.bee.pl - Darmowy skracacz długich adresów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Osobiście wole własne rozwiązanie niż Wordpressa. Działa zdecydowanie szybciej i łatwiej coś rozbudować. Co do samych map strony - nie wiem czy jest sens ich generowania, w przypadku agregatora RSS będzie przeogromna... Chyba lepiej po prostu zadbać o dobre linkowanie wewnętrzne. Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmetal Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 wp+pingomatik+wpomatik i smiga bardzo dobrze. co do feedowania musisz miec dobre kanaly ktore codziennie maja po kilka postow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Ja się ostatnio wziąłem za phpbb3 z odpowiednim modem, ale jeszcze nie jest live Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
craker Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Ja się ostatnio wziąłem za phpbb3 z odpowiednim modem, ale jeszcze nie jest live na takiej zasadzie miałem postawione IP.Board 2.3.5 i było ok, ale w ostateczności napisałem swój własny skrypt do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 A w ogóle przepuszczacie treści z RSS przez jakieś mixery/mieszarki? Jak wygląda indeskacja takich stron na własnych skryptach, google bo to łyka? Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmetal Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 żadnych mieszarek... gugiel łyka sita ale danych artykułów nie widać w sieci. przykład pobierasz ze strony 1 art w rss i umieszczasz go na 2. a w wyszukajce po 15 min, po kilku godz i po kilku dniach i po kilku miechach gugiel wyswietla art ze strony 3 na ktora ktos to skopiowal, ale w poleceniu site znajdziesz ten art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
craker Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 żadnych mieszarek nie daje, stosuje tylko swojego RegExpa do zamiany interesujących mnie fraz na linki do innych stron. Jak z indeksacją ?? nie jest źle, po kilku dniach mam 24 strony na zapytanie site:.... jak na razie nie dodawałem jeszcze strony do katalogów bo nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.