craker Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam, mam pytanie poszukuję CMS, czy jakiegos systemu, który zawiera następujące opcje: przyjazne linki generator mapystrony google zoptymalizowane źródło strony agregator Rss powinien pobierać wpisy i dodawać je do bazy, tak abywpisy RSS były pobierane z bazy a nie za każdym razem z zewnętrznego RSS Proszę o pomoc, gdyż jest to bardzo ważne dla mnie. Chciałbym aby tastrona była dość dobrze indeksowana coś jak wordpress. Dzięki za każdą odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 coś jak wordpress. Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
craker Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 napisałem coś jak WP, bodo niego nie znalazłem takiejj wtyczki a z tego co wiem to WP jest dość dobrze SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kUtek_ Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 craker: wp-o-matic. Może być też Drupal - on ma moduł agregatora RSS wbudowany. Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś. Ostatnio dodane strony w katalogu. najpiękniejsze kobiety świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 wp-autoblog - trza poszukać Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
craker Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a które rozwiązanie polecacie? drupla czy WP z wp-autoblog lub wp-o-matic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkus Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 na początek chyba lepiej WP, przynajmniej mi na początku na nim się lepiej pracowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KupWyraz.pl Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zdecydowanie Wordpress. Bardzo duzo wtyczek, w tym wspominany wp-o-matic. I bardzo dobry do nauki jesli nie masz doswiadczenia z wieloma CMSami. Zobacz przyklad strony na WP z RSSami - www.focus24.pl. ---- Projekt KupWyraz.pl - nadawaj nowe definicje wyrazom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 joomla też ma taką wtyczkę tylko że trzeba ją chyba wykupić. Poszukaj na allegro Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 patro - nie trzeba. To na allegro to zwykła joomla z odpowiednimi (darmowymi) wtykami. Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
craker Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witam, zainstalowałem najnowszego WP i WP-o-Matic 1.0RC3. kofiguracja przeszła pomyslnie jednakże gdy dodaje nowy adres RSS i dam na koniec Fetch pojawia mi się komunikat Campaign processed. 0 posts fetched Co mam zrobić / doinstalować aby wtyczka działała dobrze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxbartko Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 witam, znalazłem fajny cms www.theportal2.pl łatwy w obsłudze i całkowicie darmowy, jeśli chcesz zrobić własną stronkę to gorąco polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 maxbartko, autorowi tematu chodzi o inne cms'y Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jesli zalezy Ci tez na wygladzie strony, a chcesz zminimalizowac koszty to nie wybieraj raczej drupala Wykonanie indywidualnego szablonu pod ten CMS troszke kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kUtek_ Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jest sporo gotowców pod Drupalka, zresztą jakiś wspaniały szablon pod autoblog? Raczej nie ma sensu. Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś. Ostatnio dodane strony w katalogu. najpiękniejsze kobiety świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.