kalinowski Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam, znalazłem zdjęcie które chce wykorzystać w grafice dla klienta? Czy mogę je ściągnąć w większych wymiarach bez płacenia (chce je ze znakami wodnymi, tylko i wyłącznie do demonstracji dla klienta). Jak klient się zgodzi to oczywiście wykupię zdjęcie. Jak to zrobić? Bo jakoś nie umiem znaleźć takiej opcji Knajpy w Tarnowskich Górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiciu Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Niestety do projektu musi ci wystarczyć małe ze znakiem wodnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 jak już jesteśna etapie pracy z porządnymi klientami to na 2-3 dolary ryzyka można sobie pozwolić - przy okazji wzbogacając swoje zasoby zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 teoretycznie 2-3 dolary. w praktyce chyba 2 dychy za najmniejsza paczke kredytow ale oczywiscie popieram to, co napisal mrtn, w razie czego pisz pw, jakies kredyty tam mam pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 teoretycznie 2-3 dolary. w praktyce chyba 2 dychy za najmniejsza paczke kredytow To fakt, że trzeba kupić większa paczkę. Stąd założenie, że tak się postępuje praując już na stałe z dobrymi klientami . Jeżeli autor wątku tych kredytów jescze nie ma to dobra metoda pożyczenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 etam, kupowanie... swego czasu przeglądając portfolio, wydawać by się mogło poważnej agencji (oddziały w kilku miastach), natrafiłem na fotkę na stronie ich klienta ze znakiem wodnym, bodaj właśnie z istockphoto, puściłem anonima, i? ... znak wodny został usunięty w programie graficznym, widać było ślady teraz widzę, że już jednak wszystko w porządku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FID Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Kiedy widzę projekty firm, które wykorzystują w propozycjach reklam zdjęcia ze znakiem wodnym to od razu mam ochotę na krytykę. Jak dla mnie jeśli jesteś specjalistą bądź chcesz nim być, to warto małymi krokami (inwestując 10 $ tj 5 x 2$) tworzyć sobie bazę zdjęć do wykorzystania w innych / przyszłych projektach. Opaski bezpieczeństwa dla dzieci || Hotel w Kołobrzegu z dużym basenem || Nie ZGUBKA na rękę dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakob Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 A szukałeś w darmowym www.sxc.hu? On ma jeszcze bliźniaczy serwis www.stockxpert.com, w którym można kupić pakiet za 5$. Też polecam kupić zdjęcie od razu i pokazać klientowi już ładnie osadzone w projekcie. Chyba, że sam nie jesteś przekonany... Rzetelne zarządzanie nieruchomościami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Portfolio ze znakami wodnymi jest tak samo profesjonalne jak sklep z reklamami AS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idolw Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 https://www.hotels.co.uk/hotel-united-kingdom/hotel-london/ - o, nieprofesjonalny sklep internetowy ;-) polish suicide flew 48 successful missions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 A to jest sklep ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalinowski Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja jako tako grafikiem nie jestem... I zajmuję się nią tylko w jakiś mniejszych/prostszych projektach za mniejsze pieniądze... I rzeczywiście jak coś to kupienie kredytów od kogoś (nie kupowanie paczki) to może być dla mnie dobre rozwiązanie Dzięki za pomoc... Knajpy w Tarnowskich Górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 W fotolia.com są małe paczki, po $10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idolw Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 A to jest sklep ?? a nie? polish suicide flew 48 successful missions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalinowski Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 A idzie za taką paczkę zapłacić jakimś normalnym przelewem, albo czymś w tym stylu? Knajpy w Tarnowskich Górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.